Fun

Lees het Morres 10 Jaar Magazine boordevol terugblikken, foto’s en verhalen

Morres & Company bestaat 10 jaar! Dat hebben we onlangs met alle collega’s uitgebreid gevierd tijdens een teamuitstapje naar het zonnige Valencia. Daar kregen Paul en Eline van ‘de Company’ het magazine ’10 jaar Morres’ overhandigd. Een eigen productie boordevol grappige weetjes, terugblikken en interviews, zoals met de partners van Paul en Eline. Ellen werkt al vanaf dag 1 bij Morres & Company, dus we hoefden natuurlijk niet lang na te denken over wie het voorwoord moest schrijven. Klik op de afbeelding hieronder om verder te lezen!

Voorwoord: de Morres trein

April 2013. De Morres trein vertrekt vanaf station Valkenburg met onbekende bestemming. Waar we naartoe gaan, hoelang de reis gaat duren, welke stations we gaan bezoeken en hoeveel reizigers er meegaan, dat is niet bekend. Met een halfgevulde rugzak en heel veel zin in avontuur ben ik toen ingestapt. Ondertussen hee de trein al heel wat kilometers afgelegd en zijn er aardig wat bochten en wissels genomen. Ook zijn er ondertussen al heel wat nieuwe reizigers ingestapt en is het aantal stations die de trein aandoet, gegroeid. Met Paul als machinist worden nieuwe meters rails gelegd, extra wagons aan de trein gehangen, maar zeker ook erop gelet dat het wel gezellig blij in die trein. Sinds Eline is ingestapt mindert de trein tussendoor soms wat vaart zodat de verdere route kan worden bepaald én er worden meer rechte stukken gereden. Dat vinden veel reizigers wel prettig. Ik weet dat de trein nog niet is uitgereden, er nog genoeg te ontdekken is en er zijn zeker nog een paar stations waar gestopt gaat worden. Mijn rugzak heeft zich in die 10 jaar gevuld met vele mooie momenten en ervaringen. Ik heb extra kilometers mogen maken, nieuwe mensen ontmoet en veel geleerd. Daar ben ik jullie dankbaar voor.

“ Ik weet dat de trein nog niet is uitgereden, er nog genoeg te ontdekken is en er zijn zeker nog een paar stations waar gestopt gaat worden.”

Als ik aan Morres denk, denk ik aan gezelligheid, vertrouwen, positieve energie, samen bouwen, georganiseerde chaos, familiegevoel, trots, maar vooral ook heel veel plezier. Ik hoop dan ook nog menig kilometer met jullie te mogen maken. Waar die trein uiteindelijk overal terechtkomt…we gaan het samen meemaken.

Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal.

Op naar de volgende 10 jaar!

Ellen Schrijnemaekers

Verder lezen?

Altijd al willen weten voor wie Paul iedere ochtend boterhammen smeert? Hoe Axel de verhuizingen aanpakt of wil je gewoon weer eens geweldige foto’s van (oud)medewerkers bekijken? Klik dan hier om het hele magazine te lezen!