Brand identity.

Wat is een organisatie zonder identiteit of merk? Hoe profileer je je bedrijf ten opzichte van je concurrentie? Hoe creëer je een impactvolle communicatiecampagne die de doelgroep raakt? Samen bepalen we de juiste weg, ontwikkelen we een passende brand identity en maken we de meest effectieve campagnes.

Hoe we dat doen? Arno vertelt je hier graag meer over!

It all starts with strategy.

Eerst denken, dan doen. Dat is ons motto. Dus beginnen we bij het begin: wat zijn je doelstellingen? Naar welke purpose streef je als bedrijf? Op welke kernwaarden is je organisatie gebouwd? Vaak helpt het om eerst afstand te nemen en met een helikopterview naar de strategie van je organisatie te kijken. Samen brengen we jouw bedrijf, je doelgroepen, onderscheidend vermogen en de behoefte van je klant in kaart. En leggen we de basis voor jouw brand identity.

Een identity waar niemand
omheen kan.

Je weet precies wat je wilt vertellen en uitstralen naar je (toekomstige) klanten. Mooi! Maar hoe breng je jouw verhaal op hen over? Onze designers weten hoe ze het DNA van jouw bedrijf kunnen vertalen naar een unieke identiteit. We denken na over de typografie, de tone-of-voice, de beeld- en vormtaal en bijpassende kleuren. Het vertelt jouw verhaal, de brand story en laat zien wie je bent en wat jouw uniek maakt.

Aan de slag met de branding van je organisatie? Wij zijn er klaar voor!

Hier zijn we trots op!

Hier springen we ons bed voor uit. Hier krijgen we energie van. Hier kunnen we geen genoeg van krijgen.

Leesvoer