Nieuws

Breaking news: Morres & Company verwelkomt Eline Wilbers–Stassen als partner en aandeelhouder per 1 juli 2022

Eline Wilbers-Stassen startte ruim vier jaar geleden het avontuur bij Morres & Company. Vandaag de dag telt het creatief full-service marketingbureau ruim 45 professionals die dagelijks voor meer dan 150 bedrijven in heel Nederland de mooiste projecten draaien.

Eline bewees zich afgelopen jaren in haar rol als operationeel directeur. Een rol waarin het inrichten van werkprocessen om zo efficiënt mogelijk te werken – zonder in te leveren op flexibiliteit en snelheid – een dagelijkse uitdaging is. Die uitdaging is ook de sleutel tot succes. Nu staat ze samen naast én met founder Paul Denis aan het roer van ons energieke marketingbureau.

Eline over haar volgende stap: “Ik ben trots dat ik per 1 juli officieel als partner & aandeelhouder verbonden ben aan de Morres & Company Group met de onderdelen Morres & Company en Contenttellers. Zeer zeker een beloning, maar ook een stap die ik ontzettend spannend vind. Ik heb enorm veel zin om samen met de rest van het team verder te bouwen aan onze unieke formule, onze locaties en vooral onze mooie opdrachten.”

Dit betekent ook dat de aandelen die Wiertz Family sinds 5 jaar in bezit heeft, worden overgedragen. Harm heeft als ervaren ondernemer onze organisatie (en ons familiebedrijf) met al zijn kennis en enthousiasme begeleid in alle uitdagingen waar we de afgelopen jaren mee te maken kregen. Van groei tot crisis. Zijn blindelings vertrouwen en zijn adviezen hebben bijgedragen aan de organisatie die er nu staat. Een organisatie die klaar is voor de volgende stap met een daarbij horende nieuwe structuur. Wij zijn Harm en Dionne enorm dankbaar voor deze mooie reis, de wijze lessen en het vertrouwen in ons als ondernemers.

Het team van Morres & Company en het team van Contenttellers staan klaar voor de volgende fase en niet voor niets is ons motto nog altijd: “The best is yet to come!”. Vandaag zijn we aan een nieuw hoofdstuk begonnen.