Uitrol en optimalisatie internationale campagne.

Brightlands Chemelot Campus
Marketing outsourcingOnline marketing

Heb je een vraag over ons werk voor Brightlands Chemelot Campus of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht.

Bij Brightlands Chemelot Campus staat alles in het teken van innovatie en groei. Of het nu gaat om de ontwikkeling van hoogwaardige materialen, duurzame processen of biomedische innovaties; de dynamische community werkt aan oplossingen die bijdragen aan een duurzamere wereld met gezonde mensen. Aan Morres de vraag om een op de plank liggende, internationale campagne onder de loep te nemen en deze uit te rollen met ons unieke Morres sausje.

Geen grens te ver.

Van Nederland tot Japan en van de Verenigde Staten tot Engeland, geen grens te ver! De opdracht staat in het teken van een internationale campagne voor alle vier de ecosystemen van de Brightlands Chemelot Campus (Biomedical, Sustainable Performance, Performance Materials en Biobased). Bij de opstart van de campagne hebben we de bestaande campagne onder de loep genomen. Hieruit zijn diverse verbeterpunten naar voren gekomen waarmee we verwachtten de internationale markt te kunnen triggeren om over te gaan tot actie.

Binnen de grenzen van de mogelijkheden.

Parallel hebben we de bestaande campagne geanalyseerd om hier vervolgens een Morres vertaalslag van te maken. De leadmagnets zijn geüpdatet, landingspagina’s gebouwd, nieuwe workflows en emailfunnels ingericht, teksten herschreven, nieuwe uitingen gemaakt, conversieniveaus toegevoegd en doelgroepen gefinetuned. Dit allemaal in nauwe samenwerking met BCC om zo de zeer specifieke inhoud van de ecosystemen op de juiste manier te presenteren en onderscheiden van elkaar.

8.544.380
Weergaven
17.376
Clicks
53
Leads

In nauwe samenwerking.

In nauwe samenwerking met BCC hebben we de viertal campagnes continu geoptimaliseerd. Dit betekent dat de doelgroep steeds scherper is geworden en de content nauw aansluit met de interesses van deze doelgroep. Dit is uiteindelijk ook terug te zien in de resultaten. Wereldwijd komt men in aanraking met de ecosystemen van de Brightlands Chemelot Campus en er is een duidelijke interesse. De campagnes zorgen voor naamsbekendheid in tig landen. Inmiddels zijn de resultaten gepresenteerd aan de Business Developer van de ecosystemen.

Bekijk ook
deze projecten