Nieuws

Broodnodige Branding Ontbijtsessie Employer branding

Een employer brand is hoe een bedrijf beoordeeld wordt in de arbeidsmarkt. Wat de reputatie als werkgever is. Wat mensen over jouw als werkgever zeggen als je er zelf niet bij bent. Een krachtige employer brand trekt toptalent aan, versterkt werknemersbetrokkenheid en bevordert bedrijfsgroei door een authentieke bedrijfscultuur te communiceren. Dat wil jouw organisatie dus ook.

Tijdens 3 ontbijtsessies in Eindhoven, Nijmegen en Maastricht duiken we diep in de wereld van Employer Branding en laten we zien hoe dit de sleutel is tot het behouden, motiveren en aantrekken van personeel. Ontdek hoe een sterk werkgeversmerk niet alleen je organisatie transformeert, maar ook de manier waarop je met de wereld communiceert. Wervingscampagnes? Jobpromoties? Interne activatie? We hebben het allemaal in petto!

Of je nu een HR-professional bent of een bedrijfseigenaar met een visie; deze sessie is voor jou. We beloven dat je met een rugzak vol kennis en inspiratie vertrekt. Schrijf je in voor onze ‘Broodnodige Branding’ sessie op een van onze locaties en bereid je voor op een ochtend vol koffie, croissants én inzichten.