Campagne on the road.

Signify
Brand identityCampagne

Heb je een vraag over ons werk voor Signify of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht.

We kregen  van Signify de vraag om door middel van een creatieve campagne Connected lighting-oplossingen opnieuw onder de aandacht te brengen bij installateurs en groothandels in Nederland en België. Door middel van een tour met een ingerichte bus kon men kennismaken met o.a. Philips Connected lighting-producten. Doel van de campagne: hernieuwde kennismaking en nieuwe leads genereren.

Zelf ervaren.

Installateurs in contact brengen met connected lighting-oplossingen? We wilden de installateur laten zien én voelen welke mogelijkheden er zijn. Niet via een strakke video of mooie website, maar door de verlichting écht naar de installateur te brengen. We wilden ze zelf laten ervaren hoe gemakkelijk en toegankelijk de producten zijn.

Philips Connection Tour bus.

Naast een online campagne met o.a. social advertising, nieuwsbrieven en een website, draaide deze campagne vooral om één ding: onze Philips Connection Tour bus. In deze custom made bus brachten we techniek en beleving naar de installateur waar verschillende slimme lichtoplossingen werden gepresenteerd. We creëerden inzicht in de technologie door verschillende armaturen te tonen, maar zorgden ook voor een stukje beleving door een koffiebar, productbanners en televisie in de bus te verwerken.

Bekijk ook
deze projecten