Interne en corporate communicatie voor het Radboudumc.

Radboudumc
Brand identity

De opdracht.

Het Radboudumc in Nijmegen is een universitair medisch centrum en biedt patiënten topklinische en topreferente zorg. Van het Radboudumc krijgen we verschillende vragen vanuit diverse afdelingen. Aan ons om bij elke vraag de huisstijlrichtlijnen te volgen, te bewaken en ervoor te zorgen dat elke afdeling altijd op dezelfde manier communiceert.

Precies volgens de huisstijl.

Een universitair medisch centrum waar topzorg centraal staat, vraagt om topcommunicatie. Om ervoor te zorgen dat alles er top uitziet, doen we alles precies volgens de huisstijl. Dit is niks nieuws. Maar doordat we al heel wat jaren voor het Radboudumc werken, weten we precies waar we op moeten letten. Hierdoor kunnen we snel schakelen en net zo snel de gevraagde output leveren.

Binnen de grenzen van de mogelijkheden.

Werken volgens strakke huisstijlrichtlijnen, betekent niet dat er weinig mogelijkheden zijn binnen de huisstijl. Het is de kunst om binnen de grenzen en mogelijkheden toch een onderscheidend concept of verrassende insteek te bedenken, zonder de huisstijl daarbij uit het oog te verliezen. Daar helpen we het Radboudumc graag bij!

Zoveel afdelingen, zoveel vragen.

De afgelopen jaren kregen we heel wat vragen van het Radboudumc. Soms voor de productgroep communicatie, soms voor andere afdelingen. Een aantal middelen die we zoal ontwikkelden voor het Radboudumc zijn: het jaarverslag, tussentijdse berichten, infographics, video’s, mailings, advertenties, interne campagnes, griepcampagnes, flyers, folders, posters, roll-up banners, magazines, e-mailnieuwsbrieven en landingspagina’s. Stiekem hebben we best wel veel gedaan. Hoe verschillend de opdrachten of middelen soms ook zijn, we gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en het beste resultaat. Want als het om topzorg gaat dan moet het echt goed zijn.

Bekijk ook
deze projecten