Creating Data Solutions Together

Brightlands Techruption
CampagneMarketing outsourcingOnline marketingUX/UI design

De opdracht

Brightlands Techruption verenigt bedrijven, overheden en kennisinstellingen voor innovatie met AI, MPC, SSI en blockchain en streeft naar bekendheid, een breder publiek en nieuwe partners.

Online storytelling

In een online campagne richtten we ons op het delen van succesverhalen en cases om de merkbekendheid te vergroten. Onze nieuwe brandstory voor Brightlands Techruption benadrukt het potentieel van data in moderne organisaties en hoe Brightlands Techruption deze data veilig en slim combineert om nieuwe modellen, oplossingen en inzichten te genereren. Deze innovaties stellen organisaties in staat om voorop te blijven lopen en gezamenlijk nieuwe producten en diensten op basis van data te ontwikkelen.

De campagne, verspreid via platforms als Google, LinkedIn en X, genereerde veel aandacht en is meer dan 2 miljoen keer vertoond, ondanks dat de doelgroep als vrij niche beschouwd kan worden. Bovendien heeft de campagne geleid tot leadgeneratie, waarbij mensen het digitale magazine van Brightlands Techruption hebben gedownload. Deze downloads zijn rechtstreeks van onze website en via LinkedIn tot stand gekomen.

Bekijk ook
deze projecten