Een nieuwe propositie. Vers gebakken voor Bakkerij Paulissen.

Bakkerij Paulissen
Marketing outsourcing

De opdracht.

Van Bakkerij Paulissen kregen wij de vraag hen te helpen met het professionaliseren van haar marketingactiviteiten. Paulissen is een familiebedrijf dat sinds 1981 in en rondom Maastricht met een eigen bakkerij, bakkerswinkels en bakkerscafés 7 dagen per week werkt aan ambachtelijke producten. Dag én nacht. Met de beste grondstoffen en gepassioneerde bakkers en medewerkers.

De perfecte balans.

“Maar dat doen toch alle bakkerijen?” Klopt. Elke bakker bakt warm en claimt ‘ambachtelijk’ te zijn. Dat is niets nieuws. Het is wél wat bij een bakkerij past en wat een consument verwacht. Het verschil is dat Bakkerij Paulissen het op een eigentijdse manier doet. Opvallend en met ruimte voor vernieuwing. Het is de perfecte balans tussen een ambachtelijk product en een eigentijdse manier van presenteren. Daarom stuurden we samen de tweede generatie Paulissen aan op een aangescherpte positionering en marketingaanpak. Met respect voor het ambacht, het verleden én het vizier op de toekomst.

De bakker van vroeger, anno nu.

De nieuwe propositie komt tot leven in de pay-off: De bakker van vroeger, anno nu. Met deze pay-off wisten we precies te raken wat Bakkerij Paulissen onderscheidt van de rest; passie en ambacht gaan hand in hand met innovatie en eigentijdse winkelformules die inspelen op de hedendaagse behoefte. Het is het ultieme haakje waar we alle communicatie-uitingen aan koppelen.

De kers op de taart.

Inmiddels hebben we de nieuwe profilering doorgevoerd in de winkels, bedrijfspresentatie, online en offline campagnes en drukwerk. De kers op de taart? De bedrijfsfilm die het pakkende verhaal deelt van Bakkerij Paulissen.
En de communicatie die je nu tegenkomt op hun social-media kanalen? Dat deel nemen wij hen structureel uit handen.

Bekijk ook
deze projecten