De kleurrijke campagne: Wij worden BIZ.

SIM / LWV
Brand identityMarketing outsourcingOnline marketingWebdevelopment

Heb je een vraag over ons werk voor SIM / LWV of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht.

Ontwikkel een krachtige creatieve campagne om de leden en bedrijven op de vier SIM bedrijventerreinen in Maastricht bekend én bewust te maken met de nieuwe BIZ-regeling. Het uiteindelijke doel is ondernemers te activeren om voor de BIZ-regeling te gaan stemmen. Een mooie en kleurrijke campagne in het zuiden van het land.

BIZnes Maastricht.

Om vanuit één duidelijke afzender te communiceren, ontwikkelden we het merk BIZnes Maastricht. Dit merkconcept vertaalden we naar een creatief campagneconcept met pakkende uitingen en een krachtige slogan: Wij worden BIZ. Een suggestieve en overtuigende campagneslogan die nieuwsgierig maakt en in de gehele campagne terugkomt.

Online en offline campagne

Om de ondernemers op de vier bedrijventerreinen te bereiken, hebben we een mix van online en offline middelen ingezet. Zoals: gerichte online bannering, videografie, buitenreclame, direct mailing en een informatieve website.

Bekijk ook
deze projecten