Morres Talk

Een dag als Developer bij Morres

“Als ik rond half negen (of ietsje later) op kantoor kom, pak ik een kop koffie en groet een aantal collega’s die net binnen komen lopen. Ik loop gauw naar boven waar Manon en Daan al druk aan het werk zijn: “Goedemorgen!” klinkt het. Ik neem plaats achter mijn scherm en terwijl de computer opstart neem een slok van mijn koffie. Ook ik moet opstarten. Ik begin met het doornemen van mijn mails en ondertussen komen collega’s Kimberley en Nanouk binnengevallen. Het Data & Digital team van Maastricht is compleet en de dag kan beginnen!

Voordat we aan de slag gaan, hebben we een videomeeting met de Data & Digital collega’s in Eindhoven. We bespreken welke projecten er allemaal liggen voor komende week: het is weer lekker druk. Morres heeft veel mooie projecten lopen en ik mag aan de slag met het verder ontwikkelen van een WOOcommerce webshop in WordPress voor een meubelzaak. Vandaag neem ik de tijd om uit te zoeken hoe ik middels de upload van een document de producten kan laten inlopen. Een toffe uitdaging!

De dag vliegt voorbij. Om half één is het tijd voor de lunch. Een collega heeft de tafel al gedekt, dus ik kan meteen aanschuiven. Al kletsend komen stuk voor stuk alle collega’s de kantine binnen en iedereen ploft neer aan de lange tafel. Gezamenlijk eten we onze boterham en ik pak mijn vers gemaakte pesto tosti uit het tostiapparaat. Héérlijk.

Na de lunch én een potje tafelvoetbal gaan we weer terug aan het werk. Ik duik weer in de wereld van WOOcommerce. Ik zit in een goede flow wanneer Manon mij de vraag stelt over een technisch aspect van de website voor een uitzendbureau, om deze beter te kunnen laten interacteren. We kijken naar mogelijke oplossingen en komen er samen uit.

Wanneer ik me weer stort op de WOOcommerce webshop, vergeet ik de tijd. Ver weg hoor ik plots de eerste “Tot morgen!” en ik besef dat het alweer vijf uur is. Ik behandel nog een aantal vragen die in mijn inbox verschenen zijn en dan is het ook voor mij tijd om af te sluiten. Ik ga naar beneden, pak mijn jas van de kapstok en zwaai naar het marketing team.

Morgen ga ik voor de verandering in Eindhoven aan de slag. Ik mag mij dan samen met Jesper bezighouden om een tool als organisatie te ontwikkelen. En natuurlijk verheug ik me nu al om met Roel en Stan gezellig een potje te tafelvoetballen.”

Benieuwd of Evelien én de rest van het Data & Digital team iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Je leest hier hoe zij kunnen werken aan jouw online presence!