Een Employer Brand die versnelt voor NTS-Group

NTS
CampagneEmployer brandingOnline marketing

Heb je een vraag over ons werk voor NTS of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

Niets gevonden.
Niets gevonden.

De opdracht

Om de langdurige relatie met medewerkers te waarborgen, vroeg NTS ons te helpen bij het ontwikkelen van een EVP en Employer Brand. Deze twee onderdelen dienen als basis voor de arbeidsmarktcommunicatie en recruitmentactiviteiten waar we later NTS ook bij geholpen hebben.

Dé plek voor hightech werk

Met haar technische expertise verzorgt NTS (opto)mechatronische systemen en mechanische modules van A tot Z. Zo verbetert NTS de technische innovaties voor opdrachtgevers in de halfgeleider-, gezondheids-, analytische en optische industrie. NTS is bij het hele proces betrokken, van de tekentafel tot de testfase. De pay-off ‘Accelerating the Future’ laat ook zien dat NTS streeft naar langdurige relaties. Zowel met opdrachtgevers als met medewerkers.

Van onderzoek tot sterk Employer Brand

In de eerste fase van het project zijn we gestart met een groot onderzoek om te achterhalen wat het werken bij NTS uniek maakt. We kregen veel inzichten vanuit deskresearch, interviews, enquêtes en een strategische sessie. Met al deze informatie konden we een EVP-framework opstellen: de basis van het werkgeversmerk.

Bij NTS draait alles om vertrouwen en versnelling. Zij geven medewerkers de vrijheid en het vertrouwen om vanuit hun nieuwsgierigheid en creativiteit complexe uitdagingen aan te gaan. Als lokale teams binnen een wereldwijd bedrijf vormen zij de essentiële schakel in de technologische toekomst. Gezamenlijk creëren ze met trots hoogstaande producten. Dat doen ze met humor, enthousiasme en eerlijkheid.

In het creatieve concept lichten we uit hoe NTS samenwerkt aan technologische uitdagingen en samen successen behaalt. Het gaat om de verbinding tussen de medewerkers. Daarom begint in het concept elke zin met ‘Wij’ en eindigt met ‘samen’, wat de sterke verbondenheid benadrukt. Het samen doen is essentieel in wat NTS doet en bereikt. In de fotografie zien we daarom telkens twee medewerkers die samenwerken en met plezier en toewijding focussen op hun werk in de technologie. De foto symboliseert het NTS Employer Brand, waarin zowel de medewerkers als de technologie die ze ontwikkelen centraal staan.

Vanuit het Employer Brand hebben we veel campagnes en diverse externe en interne arbeidsmarktcommunicatiemiddelen ontwikkeld voor NTS. We onderhouden momenteel een partnerschap waarbij we zowel op strategisch als uitvoerend niveau nauw met elkaar samenwerken.

Bekijk ook
deze projecten