Een nieuw jasje voor Intergarde

Intergarde
Brand identityMarketing outsourcingWebdevelopment

Heb je een vraag over ons werk voor Intergarde of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht

In de afgelopen jaren is beveiligingsbedrijf Intergarde uitgegroeid tot een toonaangevende speler in Zuid-Nederland. Diverse overnames, personele groei en een uitbreiding van het dienstenpakket leidden ertoe dat de organisatie toe was aan een opfrissing van hun bestaande huisstijl. Een nieuwe visuele uitstraling die laat zien dat Intergarde groter en vooruitstrevender is dan ooit tevoren. Deze opfrissing van de huisstijl maakt visueel duidelijk wie zij zijn en waar ze voor staan.

Wij mochten een nieuwe belofte formuleren, de nieuwe visuele uitstraling ontwerpen én uitrollen. Een mooie klus met een nog mooier resultaat, al zeggen we het zelf!

De nieuwe belofte.

De missie van Intergarde is om mensen te beveiligen en een veilig gevoel te geven. In de breedste zin van het woord. Op het werk, thuis of buiten. De nieuwe missie is dan ook:
Wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt

Nieuw logo beeldmerk.

De ronde vorm van het beeldmerk, de kleuren en het lettertype zijn herkenbaar uit het oude logo. De letters in het logo bestaan uit krachtige letters. Het gebruik van hoofdletters benadrukt onze kracht en heeft extra impact.

De drie cirkels in het logo staan voor de diverse niveaus van beveiliging. In het midden van de cirkel herken je een slot; het symbool van veiligheid. Maar het is tegelijkertijd ook herkenbaar als poppetje, wat staat voor de medewerkers van Intergarde die een centrale positie binnen de onderneming hebben.

De uitrol.

Begin 2023 was het dan zover. Na de interne presentatie aan de medewerkers was de rest van de wereld aan de beurt om kennis te maken met de nieuwe merkenidentiteit. Via de externe kanalen van de organisatie hebben wij het nieuws gedeeld. Deze inspanning werd beloond met een mooie vermelding op gerenommeerde nieuwsplatforms als Marketing Tribune en Chapeau Magazine.

Bekijk ook
deze projecten