Een nieuwe propositie, platform én portaal voor Wiertz Company.

Wiertz Company
Brand identityOnline marketingWebdevelopmentWebsite optimization

Heb je een vraag over ons werk voor Wiertz Company of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht.

Wiertz Company is een toonaangevende speler op het gebied van mens en werk in heel Nederland. De start van onze samenwerking gaat al jaren terug. Zo ontwikkelden wij voor Wiertz Company de nieuwe propositie en huisstijl, maar ook de volledige website, huisstijldragers en autobestickering. Wiertz groeit iedere dag. Zo ontstond in 2021 het platform Wiertz Direct, maar ook een nieuw medewerkersportaal. Ook nu mochten we weer ons steentje bijdragen aan de verdere groei van Wiertz.

Van propositie tot portaal.

De lijntjes met Wiertz zijn heel kort. Al vanaf de start van onze samenwerking is Paul Denis, onze managing director, als strateeg betrokken bij Wiertz Company. Hierdoor weten we wat er speelt en kunnen we snel inhaken op nieuwe kansen en ontwikkelingen. Zoals bij Wiertz Direct, een platform waar je 24/7 opdrachten kunt plaatsen en reacties krijgt van beschikbare flexmedewerkers. Maar ook bij de vraag naar een portaal waar medewerkers kunnen inloggen. Om Wiertz hier zo goed als mogelijk bij te kunnen helpen, is het belangrijk dat we dezelfde taal spreken. Dat we weten voor wie we het maken, wat het doel is en weten wat de eisen en wensen zijn.

Met het grootste gemak.

Bij de ontwikkeling van een platform of portaal gaat het erom dat je de wensen en eisen van de klant op de juiste manier doorvertaalt. Onze UI- en UX-designers en front- en backend developers gingen hiermee aan de slag en werkten de wensen en eisen uit naar functionaliteiten en een visueel ontwerp. Tijdens het ontwerp gingen we voor het hoogst haalbare gebruikersgemak. We wilden een potentiële sollicitant niets in de weg leggen om een sollicitatie te plaatsen. Onze ontwerpkeuzes legden we voor aan Wiertz en werkten we na akkoord uit in modules die we na afronding toetsten bij de klant. Op deze manier betrokken we Wiertz bij de gehele totstandkoming.

Dat voelt goed!

In de zomer van 2021 ging Mijn Wiertz live. Daarmee stopte het voor ons niet. Als partner van Wiertz Company voeren we het onderhoud uit aan de website, het platform en het portaal, maar gebruiken we ook verschillende tools om het gedrag van de gebruikers te monitoren. In onze samenwerking gaan we steeds op zoek naar de verdere verbetering van Wiertz Company. Dat doen we ook op het gebied van marketingondersteuning. Iedere maand kijken we samen naar de ontwikkelingen binnen Wiertz Company én de marketingsector. We doen het echt als één team. De mensen van Wiertz Company én Morres & Company sluiten feilloos op elkaar aan. En dat voelt goed!

De jarenlange samenwerking resulteert in geslaagde campagnes, een nieuwe propositie, een nieuwe huisstijl, een effectieve website en een gloednieuw portaal!

Bekijk ook
deze projecten