Morres Talk

Een unieke uitnodiging met een speciale boodschap

By 1 november 2019No Comments
Door: Naomi Vrinzen

Door Flexibility Limburg werden wij gevraagd om een uitnodiging te maken voor het Kerstevent dat zij organiseren voor alle mensen die zij de afgelopen periode aan een baan hebben geholpen. Wij zijn ervan overtuigd dat elke speciale gelegenheid op een unieke wijze aan de man mag worden gebracht. Een goede uitnodiging moet opvallen, verleiden en knallen.

Een boodschap die blijft hangen

Met deze visie ontwikkelden wij een opvallende Tony’s Chocolonely uitnodiging, die afgelopen week aan alle medewerkers gestuurd werd. Door een verrassingseffect te koppelen aan de uitnodiging, blijft de boodschap extra lang hangen bij de ontvanger. Daarnaast worden genodigden op een ludieke wijze overtuigd om het evenement bij te wonen. In de opgemaakte wikkel, bevond zich een heerlijke reep Tony’s Chocolonely chocolade met knettersuiker. Dat kun je wel een knallende uitnodiging noemen, toch? Een presentje én uitnodiging in een. En zeg nou zelf, wie houdt er niet van Chocolade…?

Offline opvallen in een online wereld

Deze actie is vormgegeven volgens een cross mediale strategie. We combineren online- en offline marketing met elkaar. De genodigden worden doorverwezen naar een landingspagina waar meer informatie op staat over het event en waar men zich kan aanmelden. Door de opvallende (offline) uitnodiging te combineren met een online uitnodiging, is het voor de ontvanger eenvoudig om zich aan te melden. Uit branchegegevens komt duidelijk naar voren dat offline middelen binnen marketing veerkrachtig blijven, zelfs in dit digitale tijdperk. Voor deze actie van Flexibility was vooral de (offline) Tony Chocolonely uitnodiging de eyecatcher.

Heb jij ook een event op de planning staan en wil jij een goede uitnodiging die opvalt verleidt en knalt? Vraag dan advies bij jouw marketingcommunicatie adviseur of neem hier contact met ons op.