Een wervingscampagne én employer brand die chemie uitstralen!

AnQore
Employer brandingWebdevelopment

Heb je een vraag over ons werk voor AnQore of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht.

In 2021 kregen we van AnQore de opdracht een wervingscampagne op te zetten om (jonge) operators te werven. AnQore is een familiebedrijf in de chemie dat opereert op wereldniveau. The war on talent is groot in deze sector en het jonge talent schaars. Een uitdagende opdracht dus waar we ons bij Morres mee in de handen wrijven. Na een succesvolle wervingscampagne kreeg Morres ook de eer om een employer brand te creëren voor AnQore.

De chemie vinden.

Wat is de chemie van AnQore? Dat willen we scherp krijgen in de onderzoeksfase en uitlichten in de wervingscampagne en later ook in het employer brand. We zetten een onderzoek uit onder de procesoperators. De chemie blijkt hem te zitten in het familiegevoel, de band met collega’s. Maar ook in de uitdagende werkomgeving bij een wereldspeler in de chemie. Omdat we graag de spijker op zijn kop slaan valideren we of dat wat we gecreëerd hebben overeenkomt met het beeld dat medewerkers van AnQore hebben.

De chemie maken.

De mogelijkheden en uitdagingen van een wereldspeler én de informele, persoonlijke sfeer van een familiebedrijf. Bij AnQore krijg je het allebei! Hierin zijn ze uniek in hun soort. Deze chemie wordt voelbaar in de campaign pay-off: Ontdek de chemie van AnQore. Dit heeft een brede dekking: de wereld van de chemie en de chemische grondstoffen, maar ook de chemie tussen collega’s, de chemie tussen AnQore en Chemelot en de chemie tussen kennis opdoen en kennis delen.

In zowel de campagne als het employer brand staat deze chemie centraal. Van een groot billboard langs de A2 tot sprekende social posts. De chemie van AnQore was in Limburg volop voelbaar. Ook intern werden de medewerkers betrokken in de campagne met een chemiebox.

Bekijk ook
deze projecten