De pakkende wervingscampagne van Gemeente Amstelveen.

Gemeente Amstelveen
CampagneEmployer brandingWebdevelopment

Heb je een vraag over ons werk voor Gemeente Amstelveen of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Aanpakken

Vanuit Gemeente Amstelveen hebben wij de opdracht gekregen om een promotiecampagne/duurzame wervingscampagne op te zetten voor, in eerste instantie, de afdelingen Stedelijke Ontwikkeling en Projecten en Advies om potentiële medewerkers aan te trekken. Wij pakten het met beide handen aan!

Geen twijfels, gewoon doen!

Een opvallende online en offline promotiecampagne met de focus op het vergroten van de naamsbekendheid en werving. Hierin staat de persoon en/of het team centraal gecombineerd met de inhoud van een aantal uitdagende kleine en grote projecten zoals o.a. het bedrijventerrein Nieuw Legmeer, het Keizer Karelplein en het appartementencomplex The Mayor. Gemeente Amstelveen is volop in ontwikkeling; met een modern kantoor en geoptimaliseerde bedrijfsprocessen werken zij aan een duurzame toekomst. Dit verdient ook een hippe en trendy campagne waar dat uit blijkt. We hebben besloten om een apart kleurenpalet en opvallende copy toe te passen.

Ook is er een aparte landingspagina ingericht volgens de gestelde
digi-toegankelijkheidseisen voor een gemeente. Bekijk het resultaat op: aanpakkeninamstelveen.nl.

Bekijk ook
deze projecten