Employer branding.

Met employer branding bouwen we stevige werkgeversmerken. Waar medewerkers trots op zijn en kandidaten van dromen.

Hoe we dat doen? Gaby vertelt je hier graag meer over!

Internal engagement & branding.

Een nieuwe koers, positionering of visuele identiteit? Leuk! Maar vergeet je eigen mensen niet. Een sterke organisatie bouw je namelijk samen. Het gaat om binden en verbinden, met elkaar en met de organisatie. Internal engagement. Oftewel: zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Daar helpen we je graag bij.

Van fundament tot ijzersterke
employer branding.

Samen creëren we betrokken en bevlogen medewerkers die achter de missie en visie van je organisatie staan, dezelfde doelen delen en dezelfde boodschap uitdragen. Hiervoor kijken we naar de cultuur, de kernwaarden en de employee journey binnen jouw organisatie. Maar ook naar de internal branding. Juist ook. Het zijn jouw medewerkers die jouw boodschap kracht geven.

Een sterk employer brand start met een employer branding strategie en de juiste Employee Value Proposition (EVP).  Wij helpen je graag bij het formuleren van een sterk EVP.

Samenvoegen tot een kloppend verhaal.

Samen creëren we een kloppend verhaal dat ambitie uitstraalt, herkenbaar en onderscheidend is en de juiste doelgroep aanspreekt. Maar daar stopt het niet. Dat verhaal is de basis voor het creatieve proces waarin we het employer brand tot leven brengen en medewerkers en potentiële kandidaten gaan raken.

Samen een sterk werkgeversmerk bouwen? Gaan we doen!

Hier zijn we trots op!

Hier springen we ons bed voor uit. Hier krijgen we energie van. Hier kunnen we geen genoeg van krijgen.

Leesvoer

Zo start je met Employer Branding

Voor sommige bedrijven wil iedereen werken. Organisaties met een geweldige reputatie, veel volgers en recruiters die kunnen kiezen uit talloze…
5 minuten
Employer branding