Employer branding.

Bij employer branding gaat het niet alleen om een gelikt logo of een catchy slogan. Nee, het gaat over de uitstraling en sfeer van jouw bedrijf. Zonder een sterk merk ben je die organisatie die onopgemerkt blijft en dat wil je niet. Want wat gebeurt er? Je loopt toptalent mis en dat gaat ten koste van jouw dienstverlening.

Met een krachtige employer brand zorg je dat je niet alleen zichtbaar bent, maar dat jouw organisatie top-of-mind is bij die talenten die iedereen wil hebben. Ze zien je, ze willen je, en vooral, ze kiezen jou boven de rest. Medewerkers zijn trots en potentiële kandidaten denken: “Dáár wil ik werken!” Kortom, wil je echt opvallen en het beste talent aantrekken? Zorg dan dat jouw bedrijf top-of-mind is in de arbeidsmarkt.

Hoe we daar voor zorgen? Linda vertelt je hier graag meer over!

Linda en haar team delen de laatste tips met je via onze nieuwsbrief!

Internal engagement & branding.

Een nieuwe koers, positionering of visuele identiteit? Leuk! Maar vergeet je eigen mensen niet. Een sterke organisatie bouw je namelijk samen. Het gaat om binden en verbinden, met elkaar en met de organisatie. Internal engagement. Oftewel: zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Daar helpen we je graag bij.

Hier zijn we trots op!

Hier springen we ons bed voor uit. Hier krijgen we energie van. Hier kunnen we geen genoeg van krijgen.

Van fundament tot ijzersterke
employer branding.

Samen creëren we betrokken en bevlogen medewerkers die achter de missie en visie van je organisatie staan, dezelfde doelen delen en dezelfde boodschap uitdragen. Hiervoor kijken we naar de cultuur, de kernwaarden en de employee journey binnen jouw organisatie. Maar ook naar de internal branding. Juist ook. Het zijn jouw medewerkers die jouw boodschap kracht geven.

Een sterk employer brand start met een employer branding strategie en de juiste Employee Value Proposition (EVP).  Wij helpen je graag bij het formuleren van een sterk EVP.

Samenvoegen tot een kloppend verhaal.

Samen creëren we een kloppend verhaal dat ambitie uitstraalt, herkenbaar en onderscheidend is en de juiste doelgroep aanspreekt. Maar daar stopt het niet. Dat verhaal is de basis voor het creatieve proces waarin we het employer brand tot leven brengen en medewerkers en potentiële kandidaten gaan raken.

Samen een sterk werkgeversmerk bouwen? Gaan we doen!

Leesvoer