Morres Talk

Energie voor tien

Door 10 januari 2019 Geen reacties

Door: Stephanie Meens

Hee, ik ben Stephanie en ik werk sinds december 2018 bij Morres & Company. Ik ben een geboren en getogen Limburger, maar verhuisd naar Tilburg voor mijn studie.

Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Communicatie – International Event, Music & Entertainment Studies. Ja inderdaad, een hele mond vol. Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest als freelancer in de festival- en muziekwereld, voor verschillende klanten. Toen ik de kans kreeg om voor Morres & Company te gaan werken als marketeer, heb ik deze direct gepakt. Het mooie aan het werk als marketeer is dat je mee kan bouwen aan geweldige ideeën van klanten om er zo het beste uit te halen.

Als ik mezelf in twee zinnen zou moeten beschrijven zou dat zijn: ‘iemand met energie voor 10 die enthousiast is over alles. Soms wat kritisch, maar wel lief voor iedereen’. Ik word heel blij als andere mensen ook vrolijk zijn en daar is mijn functie als marketeer perfect voor. Als ik niet aan het werk ben ga ik graag naar concerten, kook ik, of zit ik op een van de vele terrasjes in Tilburg.

Tot snel!

Stephanie