Frisse blik voor nieuwe collega’s

Pantein
Brand identityCampagneWebsite optimization

Heb je een vraag over ons werk voor Pantein of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

Werknemers spelen een cruciale rol in het leveren van de hoogwaardige zorgdiensten die Pantein te bieden heeft. Ze zijn de ruggengraat van de organisatie. Hoog tijd voor een redesign van de “werken bij” portal van deze zorginstantie!

Morres heeft al verschillende wervingscampagnes verzorgd en men was enorm te spreken over de stijl van deze campagnes. Deze stijl diende als het startpunt voor de opdracht.

Hoogwaardige zorg

Pantein, een begrip in de zorgwereld van Brabant. Als zorgverleningsnetwerk biedt Pantein een breed scala aan diensten, van medische zorg en thuiszorg tot geestelijke gezondheidszorg. De organisatie staat bekend om haar persoonlijke aanpak en professionele expertise, waarbij de patiënt altijd centraal staat. Ze beheren meerdere ziekenhuizen en zorgfaciliteiten in de regio, waardoor patiënten gemakkelijk en toegankelijk zorg kunnen ontvangen.

Van wireframes tot volledig product

Na het succes van de verschillende marketingcampagnes besloot Pantein dat de werken bij website een herontwerp kon gebruiken om de gebruikerservaring te verbeteren en meer potentiële collega’s te werven.

Om dit te bereiken, werkten Morres & Company en Pantein nauw samen om de wireframes te maken voor de vernieuwde website. Pantein deelde hun inzichten over de gebruikers en hun voorkeuren. Dit werd vervolgens in de wireframes opgenomen. Na een algemene feedbackronde zijn de wireframes omgezet in een volwaardig design.

Na enkele kleine aanpassingen is het ontwerp uiteindelijk gelanceerd en gebouwd.

Bekijk ook
deze projecten