Morres Talk

Gesolliciteerd voor Eindhoven en werkzaam in Maastricht…

Door 29 juli 2019 Geen reacties

Door: Louise Lohmeier

Zo kan het lopen bij Morres. Flexibel, uitdagend en beweegbaar. Met mijn diploma ‘International Lifestyle Studies’ op zak, zat ik vorige maand bij Paul aan tafel. Mijn doel? Een baan als Marketeer bij Morres & Company. Mijn eerste kennismaking voelde gelijk goed en na een week in spanning kreeg ik het verlossende mailtje; “Louise, Welkom bij Morres!”

Vorige week startte mijn inwerktraject met de veronderstelling dat ik in Eindhoven aan de slag ga. Samen met mijn vriend ben ik op zoek naar een huisje in het heuvelland en mede hierdoor (en de werkzaamheden voor de klanten in Maastricht) werd snel duidelijk dat de locatie in Maastricht mijn vaste werkplek wordt. Hopelijk mag ik mijzelf binnenkort ook inwoonster van Maastricht noemen!

Buiten de lijntjes kleuren kans soms veel meer inzichten geven
Hoewel er op mijn papiertje ‘trendonderzoeker en conceptontwikkelaar’ staat, zie ik veel overlap met marketing. Niet alleen het analyseren van trends en marktontwikkeling, maar ook inzicht in de doelgroep en een creatieve vertaalslag maken naar campagnes spreekt me aan. Een functie als marketeer past hier perfect bij. Met mijn out of the box blik, hoop ik mijn eigen steentje bij te kunnen dragen binnen Morres.

Hopelijk tot snel,

Louise