Een nieuw employer brand voor de scholen van AWBR.

Amsterdam West Binnen de Ring
Corporate brandingEmployer branding

Heb je een vraag over ons werk voor Amsterdam West Binnen de Ring of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht.

Als schoolbestuur van 18 basisscholen in het Amsterdamse stadsdeel West, is AWBR één van de vele scholen met een grote uitdaging op het gebied van het werven van leerkrachten. Aan Morres & Company de vraag om voor AWBR een employer brand te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de identiteit van AWBR. Een uitdaging waar wij natuurlijk graag ons steentje aan bijdragen!

AWBR, wat jij wilt!

Een employer brand ontwikkel je niet zomaar. Vanuit ons motto ‘eerst denken, dan doen’ begonnen we het traject met een strategiesessie. We nodigden verschillende medewerkers uit om inzicht te krijgen in de identiteit van AWBR. Wie is AWBR? Wat biedt AWBR haar leerkrachten? Wat maakt AWBR anders? De uitkomt: bij AWBR gaat het om de persoonlijke ontwikkeling en de passie van een student, docent, zij-instromer of directeur. AWBR gaat het gesprek met je aan om te kijken wat je mogelijkheden zijn in het onderwijs. Wil je flexibel werken? Wil je lesgeven op jouw manier? Het gaat erom wat jij wilt! Met deze woorden legden we de basis voor het employer brand van AWBR.

Wat jij wilt, wat zij wilt, wat hij wilt!

Wat jij wilt! Dat vormt de basis van het concept waarin we de leerkrachten van AWBR centraal stellen. In het concept laten we verschillende leerkrachten zien. Want wat jij wil doen, is voor iedereen anders. In meer dan 18 video’s vertellen leerkrachten van AWBR wat zij graag willen en hoe zij dat ook echt kunnen doen bij AWBR.

De ontelbare mogelijkheden van AWBR.

Voor de uitwerking van het employer brand gingen we drie dagen in Amsterdam op pad om foto’s en videomateriaal te schieten van alle 18 basisscholen. We bouwden een werken bij-website, hebben talloze visuele uitingen gemaakt en mochten diverse leerkrachten interviewen. En daar bleef het niet bij. We voeren nu namelijk ook de gehele marketing voor AWBR uit. En dat blijven we doen. Want, met meer dan 18 gave video’s en vele mooie foto’s, zien wij nog heel veel mogelijkheden!

Bekijk ook
deze projecten