Morres Talk

‘Hier wil ik niet meer weg!’

By 18 maart 2019 april 10th, 2019 No Comments

Door: Luc Leistra

Toen ik voor het tweede leerjaar van mijn opleiding een stageplek moest zoeken, wist ik al snel bij welk bedrijf ik dit wilde gaan doen. Mijn passie ligt bij online marketing en ik wilde deze stageperiode gebruiken om erachter te komen, of dit ook is waar ik na het afronden van de opleiding in verder wilde. Stage lopen bij een marketingbureau leek mij daarom de perfecte manier om zoveel mogelijk te zien en te leren in deze relatief korte periode. Veel zien, leren en meemaken lukt wel bij Morres & Company.

Mijn eerste kennismaking met Morres was op de locatie in Maastricht aan de landingsbaan van Maastricht Aachen Airport. Ik kwam binnen toen het hele team gezamenlijk aan het lunchen was, maar het leek op een groep vrienden die op een terras zaten. Je merkt direct dat het team van Morres hecht is en zorgt voor een fijne werkomgeving. Na deze kennismaking was voor mij duidelijk: hier wil ik bijhoren.

Als stagiaire had ik geen betere plek kunnen uitzoeken. Door de flinke groei van Morres & Company heb ik enorm veel mogen meemaken. Zowel het kantoor in Maastricht als dat in Eindhoven is verhuisd naar een nieuwe locatie en ook het team is in deze periode nog verder gegroeid. Daarnaast heb ik de rebrand van Morres & Company zelf van dichtbij mogen meemaken. Omdat ik vanaf dag één betrokken werd bij alle dagelijkse werkzaamheden heb ik erg veel kunnen leren én mijn eigen steentje kunnen bijdragen binnen Morres. Tijdens de verhuizing naar het nieuwe kantoor in Bunde wist ik dan ook zeker; hier wil ik niet meer weg.

Het einde van mijn stageperiode betekende dan ook gelukkig niet het einde van Morres voor mij. Naast mijn studie zal ik namelijk werkzaam blijven bij Morres als marketeer. Ik kan dan ook niet wachten om in deze functie binnen Morres ertegenaan te gaan en voor al onze klanten maximaal resultaat te behalen!

Tot snel!

Luc