Vacature

Jouw ICT stage bij ons lopen? Dat kan! In Eindhoven of Maastricht

By 20 november 2019 december 17th, 2019 No Comments

Wat mag jij gaan doen?

Bij Morres & Company bieden we veel verschillende diensten aan voor bedrijven die zelf geen marketingafdeling hebben of niet de juiste capaciteit en/of expertises. Binnen deze diensten valt ook het Data & Digital team. Wij zijn verantwoordelijk voor de digitale IT-aspecten binnen het werk van Morres & Company. Jij, onze super enthousiaste stagiaire, wordt lid van ons Data & Digital team gedurende een periode van 20 weken. Zo… waarschijnlijk ben je nu al overtuigd, maar laten we toch even kijken welke opdracht 60% van jouw focus mag genieten. 

Wij ontwikkelen in vaste WordPress thema’s en Custom WordPress thema’s. WordPress is natuurlijk een zeer bekend CMS en biedt de klanten van Morres & Company een gebruikersvriendelijke manier om hun websitecontent te beheren. 

Het huidige thema dat wij gebruiken kent nogal een zware basis. Dit komt voort uit het primaire doel van het thema: geschikt voor veel verschillende gebruikers. De zware basis van ons reguliere thema brengt consequenties met zich mee. Van sommigen zijn we ons bewust, van andere misschien nog niet. 

 

Ons probleem dat jij met jouw geniale brein mag oplossen:

Op welke manier kan Morres & Company per klantsegment de beste websites bouwen met behulp van een WordPress thema dat voor ieder klantsegment optimaal is?  

 

Waar?

Gewoon op de Stratumsedijk in Eindhoven of in Maastricht. Kun je ook nog kiezen. Super nice, toch?   

Solliciteer bij Morres & Company

Werken bij Morres
0% Compleet
1 of 4

Wat is je naam?