Impact maken voor Attero

Attero
Employer branding

Heb je een vraag over ons werk voor Attero of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht

In de krappe arbeidsmarkt moet je als werkgever opvallen. Attero, leider in afvalverwerking en -recycling, voelde die druk. Ons doel: Attero profileren als topwerkgever.

Strategie

We begonnen met een deep-dive sessie met de directie en HR. De essentie: Attero’s kernwaarden, missie, visie en talentuitdagingen. Door medewerkersinterviews en marktonderzoek kregen we inzicht in de cultuur en competitie. Dit leidde tot een Employee Value Proposition (EVP) die Attero’s unieke aanbod schetst.

Creatie

De pay-off ‘Samen maken we impact’ was geboren. Deze slogan vat Attero’s teamspirit en streven naar duurzame innovatie samen. Visueel verbeelden we dit met een waterdruppel die rimpelingen veroorzaakt, met de Attero-medewerker als epicentrum van positieve verandering.

Productie

Op locatie in Moerdijk en Wijster legden we, met een professioneel team, Attero’s mensen en hun verhalen vast. Video’s en persoonlijke verhalen brachten het authentieke Attero-gevoel tot leven. Ook het UX-design voor de carrièresite kreeg vorm, waarbij we de Employer Brand essentie naadloos vertaalden. Bezoek de verfrissende, inspirerende ‘werken bij’ website van Attero voor het finale beeld

Marketing

De afsluitende stap: vacaturepromoties. Met de gecreëerde content, inclusief animaties, bereikten we de doelgroep via gerichte onlinekanalen.

Bekijk ook
deze projecten