Een rebranding, maar dan net wat anders.

Pancompany
Brand identityMarketing outsourcingWebdevelopment

Heb je een vraag over ons werk voor Pancompany of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht.

Elke organisatie komt op een moment in een fase waarbij je je eigen merk ontgroeid bent. Dit klinkt natuurlijk raar, maar is eigenlijk ook logisch. Als je begint met een bedrijf creëer je een merk (logo en naam), de eerste website en ga je aan de slag om succes te halen. Vervolgens gaat je bedrijf groeien. Elke keer past het bedrijf zich aan. De markt groeit, er komen meer mensen in dienst, meer klanten en er volgt structuur. Maar je merk groeit vaak niet mee of past uiteindelijk niet meer helemaal bij wie je bent geworden of de ambitie die je hebt. Kortom, het jasje past niet meer of is uit de mode. En eigenlijk was dit bij Pancompany ook het geval. Met aan ons de vraag om voor hen een nieuw jasje te maken.

Een sterk merk.

Een sterk merk is belangrijk voor de herkenbaarheid van je bedrijf, je ambitie maar zeker ook voor de beleving van klanten en medewerkers. En daarom zijn we teruggegaan naar de reden waarom Pancompany bestaat. Waarom is het fijn om met en voor Pancompany te werken? Wat maakt Pancompany een sterk merk?

Nieuwe propositie & rebrand. Maar dan anders.

Hierna volgde een volledig rebrand-traject waarin we de propositie, positie, beloftes, missie en visie van Pancompany hebben vastgelegd. Waarna we uiteraard ook de doorvertaling maakten naar de visuele identiteit. Wat betekent gewoon anders? En hoe ziet dat eruit? Welke vormtaal, kleuren en typografie passen daarbij? Vervolgens maakten we ook de uitwerking naar huisstijlmiddelen en diverse uitingen.

Marketing Outsourcing

Met onze marketing outsourcing ontzorgen wij Pancompany. Wij verzorgen de maandelijkse structurele communicatie en helpen hen bij verschillende marketingvraagstukken. Vanuit de contentstrategie maken we blogs, artikelen, social posts, Google display en Google search advertenties en laden we Pancompany steeds verder.

Bekijk het resultaat op pancompany.com

Bekijk ook
deze projecten