Nieuws

It’s all about the chemistry

By 8 mei 2017 oktober 18th, 2018 No Comments

Een aantal maanden geleden klopte InnoSyn B.V. bij ons aan, of we voor hen een corporate identity wilden ontwikkelen. Daar hoefden we bij Morres niet zo lang over na te denken, natuurlijk wilden we dat!

InnoSyn B.V. is een innovatief R&D-bedrijf dat geavanceerde technologieën ontwikkelt voor nieuwe en bestaande chemische processen. Voorheen was dit de afdeling DSM Innovative Synthesis Research Center en was het onderdeel van DSM Chemical Technology R&D BV. Per 1 mei is de afdeling als onafhankelijk bedrijf gestart. InnoSyn B.V. was geboren!

Om het bedrijf een nieuwe uitstraling te kunnen geven, hebben we een aantal strategische sessies gehouden en hebben we een heldere merkidentiteit geformuleerd. Vervolgens zijn we de doorvertaling gaan maken naar een nieuwe huisstijl, website en de ontwikkeling van een aantal communicatiemiddelen. Een resultaat wat goed is ontvangen en waar we met z’n allen trots op zijn!

In de toekomst gaan we InnoSyn B.V. structureel ondersteunen op het gebied van Marketingcommunicatie en gaan we samen de schouders eronder zetten! Ben je nieuwsgierig geworden naar de website? Kijk dan op: www.innosyn.com.