Morres TalkNieuws

Onze ‘jongste’ aanwinst

By 9 mei 2017 oktober 18th, 2018 No Comments

Door: Léon Goossens

“Time flies when you’re having fun is iets wat als een paal boven water staat. Ruim drie weken geleden ben ik als ‘jongste’ aanwinst bij Morres & Company een nieuw avontuur ingestapt. De werkdag opstarten met verse bonenkoffie, tijdens de lunch kip samba op tafel en hele fijne collega’s om (hard) mee samen te werken. Veel meer is niet nodig om mij blij te maken…. In een sneltreinvaart is deze eerste periode dan ook omgevlogen!

Laat ik je met ‘jongste aanwinst’ alleen niet meteen op het verkeerde been zetten…. Met 48 jaar krik ik het gemiddelde van deze jonge en energieke club namelijk behoorlijk de hoogte in. Toch voel ik mij hier allerminst de nestor. In tegendeel zelfs!

Heb ik je eigenlijk al vertelt wat mijn rol bij Morres & Company is? Op papier staat heel netjes marketing en communicatie adviseur vermeld. Maar ‘merkversterker’ is misschien wel een betere omschrijving. Want dit laat precies zien wat ik met een mix van marketingcommunicatie, contentmarketing en een portie projectmanagement iedere dag voor onze opdrachtgevers doe.”

Misschien ontmoeten we elkaar binnenkort een keer.

Groeten, Léon
leon.goossens@morrescompany.com