Wij kennen jou gewoon beter

LeanHR
Brand identityWebdevelopment

Heb je een vraag over ons werk voor LeanHR of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht

Dit jaar heeft LEAN HR een flinke transformatie doorgemaakt. Niet alleen kreeg LEAN HR een geheel nieuwe visuele identiteit, ook onderging de propositie van LEAN HR een volledige upgrade.

Dat ging als volgt..

LEAN HR had te maken met een aantal uitdagingen. De arbeids- markt is historisch gezien erg krap. Het vinden van voldoende gekwalificeerde kandidaten voor opdrachtgevers van LEAN HR, is daarom lastig.

Een andere uitdaging is de groeiende concurrentie binnen de uitzendbranche. Steeds meer uitzendbureaus richten zich op dezelfde klanten als LEAN HR. Het wordt steeds uitdagender om je te onderscheiden van de rest. Hoe kan LEAN HR beter de unie- ke meerwaarde benadrukken en zichzelf blijven differentiëren van de concurrentie?

LeanHR onderscheidt zich van de concurrent door het creëren van de LEAN HR Community.

Werkgevers schreeuwen om nieuwe medewerkers en zijn blij als ze hun vacatures invullen. Maar passen die nieuwe medewerkers wel echt bij hun organisatie?

Alleen als je elkaar kent, weet je of je bij elkaar past. Daarom brengen wij werkgevers, medewerkers en toekomstige collega’s samen in communities. Communities waarin er alle ruimte is voor goede gesprekken, echte verdieping en advies op maat. Zo realiseren we samen carrièrestappen met impact.

LEAN HR’s nieuwe pay-off luidt dan ook “Wij kennen jou gewoon beter”. Dat is de kracht achter community recruitment van LEAN HR.

Bekijk ook
deze projecten