Morres Talk

Let’s do this!

By 29 juli 2019 No Comments

In gesprek met Paul vertelde hij met veel positieve energie over de ambities van de nieuwe vestiging in Eindhoven. De uitdaging om invulling te geven aan het creatieve team en mee te bouwen aan de groei van deze vestiging sluit perfect aan bij mijn persoonlijke ambities.

Voordat ik bij Morres terecht kwam ben ik werkzaam geweest bij diverse designbureau’s en communicatiebureau’s. Als designer is mijn oriëntatie breed. Ik heb mezelf altijd uitgedaagd om me in diverse hoeken van design en communicatie te ontwikkelen. Van online, print, branding, reclame tot retail. Ik word enthousiast van mooie merken met een sterke identiteit. Mijn passie ligt bij het vertalen van de merkessentie naar een krachtig en eigenzinnig design.

Ik ben trots dat ik deel uit maak van dit team fijne collega’s, samen gaan we aan de slag om ons hier in Brabant op de kaart te zetten. Let’s do this!

Ps: Als je me niet vind op het werk ben ik vast bourgondisch bezig. Op de weekmarkt om de hoek op zoek naar lekkers of op een fijn muziekfestival onder het genot van een lekker drankje.

Tot snel,

Veronique