Nieuws

License-to-win

By 20 juli 2017 oktober 18th, 2018 No Comments

Controle, inzicht en groei. Noem ons één ondernemer die dit nu niet wil. Eigenlijk willen bedrijven allemaal hetzelfde: met zo min mogelijk inspanning weten waar ze staan, waar ze zouden moeten staan en waar ze naar toe moeten. Geen gedoe met hun boekhouding, maar alle tijd krijgen om met klanten en prospects aan de slag te gaan. Ondernemen moet gewoon fantastisch zijn!

De heren van Bottomlines uit ’s Hertogenbosch stelden ons de vraag om een pakkende en onderscheidende propositie te ontwerpen die hier helemaal bij aansluit. Een propositie die ondernemers moet inspireren en verleiden en die toepasbaar is in hun online communicatie-uitingen.

Het Marketing Canvas Model heeft ons geholpen bij de strategie-sessie en om de ‘license-to-win’ van Bottomlines te formuleren. Het startpunt voor de re-branding van dit jonge en energieke bedrijf. De afgelopen periode is de website in een volledig nieuw jasje gestoken en hebben wij een aantal nieuwe middelen ontwikkeld. Vanaf 1 september is De Gruyter Fabriek de inspirerende uitvalbasis en starten wij onze marketingsupport waarmee wij Bottomlines verder op de kaart zetten. Ongetwijfeld ga je nog meer horen van deze gedreven ondernemers.

Ben je nieuwsgierig geworden, bekijk dan zeker eens de nieuwe website. Om heel eerlijk te zijn; wij zijn apetrots op het resultaat…!