Nieuws

Chapeau 156: Limburgse formule kent geen grenzen

Morres & Company gunt ieder bedrijf een state-of-the-art marketingteam. En dat slaat aan: dankzij de unieke marketingformule verovert het bureau langzaam maar zeker heel Nederland. De Limburgse aanpak maakt indruk van Maastricht tot Rotterdam.

Sinds de zomer van 2022 staat Eline naast én samen met founder Paul aan het roer van het grootste marketingbureau van Limburg. In haar rol als partner en aandeelhouder zorgt ze voor de juiste balans tussen slagkracht en creativiteit en vult ze Pauls visie op strategie en innovatie naadloos aan. Een visie die draait om de overtuiging dat alle bedrijven een state-of-the-art marketingteam verdienen. Paul: “Als iets snel verandert dan is het marketing wel. Dat maakt het voor bedrijven dus erg lastig om die ene marketeer te vinden die alles kan. Daar hoef je je bij Morres geen zorgen over te maken. Met onze specialistische teams verbinden we mensen met merken in heel Nederland.”

State-of-the-art marketingteam

“De beste ideeën bedenk je samen”, aldus Eline. “Dus wat de vraag ook is, we gaan samen op zoek naar de beste aanpak en het beste antwoord op de behoeftes en wensen van organisaties.” Daarbij zijn er vier diensten die Morres & Company inzet. De specialisten van Brand Identity creëren en verfijnen merken en bedenken effectieve campagnes. Het team van Webdevelopment ontwikkelt websites die aansluiten op die visuele identiteit en doelstellingen van opdrachtgevers. Door Marketing Outsourcing blijven ze vervolgens structureel onder de aandacht van hun doelgroepen. Met Employer Branding bouwt Morres werkgeversmerken waar medewerkers trots op zijn en kandidaten van dromen.

Impact in heel Nederland

Dat de Limburgse aanpak geen provinciegrenzen kent, blijkt uit de landelijke opdrachtgevers waar Morres & Company voor werkt. Zo is Morres in de Achterhoek actief voor Attero, één van de grootste afvalverwerkers van Nederland en verzorgt het in de Rotterdamse haven de volledige marketing en nieuwe propositie van de internationale opleider STC Next. Morres voert bovendien wervingscampagnes voor de gemeente Amstelveen, ontwikkelde een communicatiestrategie voor Radboudumc in Nijmegen en creëerde zelfs de wereldwijde employer brand voor NTS. Eline: “Daarnaast werken we uiteraard ook voor lokale klanten zoals Maastricht UMC+, gemeente Weert en Sitech services.”

Altijd meer mogelijk

Beweeglijkheid en aanpassingsvermogen zijn essentieel om klanten steeds te kunnen verrassen. “We zoeken doorlopend naar nieuwe manieren om het verhaal van onze klanten te vertellen en onze dienstverlening verder aan te scherpen”, vertelt Paul. “We hebben altijd het gevoel dat er nog veel meer mogelijk is. The best is yet to come!”

Dit artikel verscheen eerder in Chapeau.