Morres Talk

Maak kennis met… Wendy Thenu

By 10 april 2019 No Comments

Door: Wendy Thenu

Mijn naam is Wendy Thenu. Na bijna 20 jaar ervaring opgedaan te hebben als dtper / ontwerper bij een ander reclamebureau heb ik per 1 april 2019 de overstap gemaakt naar Morres. Vanaf dag 1 voel ik me hier welkom en op mijn plek.

De werkzaamheden op de designafdeling van Morres zijn erg afwisselend en vergen de nodige creativiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid. Als teamplayer vind ik het heerlijk om met mijn collega’s samen te werken aan projecten en te zorgen dat deadlines en kwaliteitseisen op het gebied van ontwerp en uitwerking behaald worden.

Naast mijn werk bij Morres breng ik graag mijn tijd door met mijn gezin, sporten (fitness en kickboxen) en wandelen met onze hond. Ook van reizen, boeken, films en lekker eten word ik erg blij!

Tot gauw,

Wendy