Nieuws

Maastricht UMC+ bekroond tot aantrekkelijkste werkgever van Nederland in 2023

Morres & Company is blij en trots Maastricht UMC+ te mogen feliciteren met hun recente bekroning tot de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland in 2023. Het jaarlijkse Randstad Employer Brand Research, uitgevoerd door onderzoeksbureau Kantar, benadrukt de positieve impact van Maastricht UMC+’s sterke employer brand op zowel nieuwe als bestaande werknemers.

Met de focus op baanzekerheid, interessant werk en een uitstekende reputatie heeft Maastricht UMC+ indruk gemaakt op de respondenten van het onderzoek. Dat succes is te danken aan de toewijding en inzet van de 8.500 medewerkers, die dagelijks werken in een dynamische, inspirerende en innovatieve omgeving waar wetenschap, academisch onderwijs en de allerbeste zorg samenkomen.

Employer brand ‘Wij gaan voor jou’

Uiteraard zijn we bij Morres & Company erg trots op het employer brand dat we hebben ontwikkeld voor Maastricht UMC+. Het is fantastisch om te zien hoe dat heeft bijgedragen de tot erkenning als beste werkgever in de non-profit sector. Het succes van Maastricht UMC+ in de Randstad Award 2023 is een stimulans om met nog meer energie voort te bouwen op dit prachtige resultaat.

Campagne Spoedeisende Hulp

Eerder deze maand lanceerden we de nieuwe wervingscampagne voor de Spoedeisende Hulp van het Maastricht UMC+. Bekijk hieronder de nieuwste video!

Campagne Basis Acute Zorg (BAZ)

Eerder kregen we van het Maastricht UMC+ de vraag of we een duurzame wervingscampagne wilden ontwikkelen voor de Basis Acute Zorg (BAZ) opleiding. Met als doel 50 nieuwe externe instromers te werven voor de BAZ-opleiding. Bekijk hier hoe we die campagne eruit is komen te zien!

Meer weten?

Bij Morres & Company geloven we heilig in de kracht van een strak geformeerde en consequent uitgedragen employer brand. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!