Morres & Company

“The Marketing Outsourcing Company”

Marketing Outsourcing

Marketing outsourcing staat voor het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van marketing- en communicatie activiteiten. Ideaal voor bedrijven die zelf geen marketing hebben, of als de marketingafdeling niet toe komt aan bepaalde taken. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten op het gebied van social media, e-marketing, nieuwsbrieven, campagnes en website-beheer.

In deze constructie worden dus deze activiteiten (of zelfs een afdeling geheel of gedeeltelijk) ge-outsourced naar Morres & Company. Groot voordeel hiervan is dat er naar resultaat en met consistente inspanning wordt gewerkt en gemeten. Deze constructie is voordeliger, schaalbaar en flexibel. De klant blijft zo altijd in de regie over welke activiteiten wanneer ingezet worden. Er is dus altijd controle over de marketingkosten.

Marketing outsourcing kan je structureel inzetten, voor een project of voor een campagne. Lees hieronder meer over deze verschillende modellen.

Operational Marketing Outsourcing

Bij operational marketing outsourcing worden de marketing- en communicatietaken geheel of gedeeltelijk uitbesteed aan Morres & Company. Er wordt samen een marketingkalender opgezet en bepaald welke acties structureel per maand gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van een nieuwsbrief, social media postings en dergelijke. Het gaat om consistent en consequent communiceren.

Campaign Marketing Outsourcing

Het kan voorkomen dat u een bepaalde campagne of project op stapel hebt, maar niet genoeg capaciteit of kennis in huis heeft. Met campaign marketing outsourcing ondersteunen wij tijdelijk bij een project of campagne. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij launches, salesactie, nieuwe campagne of een rebrandigsproces. Wij werken onder de regie van het management of de marketingafdeling.

Marketing voor MKB

Meer dan 50 bedrijven door heel Nederland in verschillende branches hebben hun marketingactiviteiten uitbesteed aan Morres & Company. Voor een vast bedrag per maand krijgt een bedrijf als het ware een totale marketingafdeling tot haar beschikking inclusief een eigen marketingadviseur. Zij maakt de marketingkalender, managed de content en de acties, en monitort de voortgang en de resultaten. Op deze manier is voor elk bedrijf resultaatgerichte marketing voor handen, zonder zelf te investeren in eigen capaciteit. Alles onder één dak, één aanspreekpunt en voordeliger dan het zelf doen.

Het Marketing abonnement

Bij marketing outsourcing maken wij gebruik van een zogenaamd marketing abonnement. Dit wil niets meer of minder zeggen dan dat er een vast budget per maand wordt afgesproken voor alle marketingactiviteiten. Bij meerwerk wordt er altijd eerst toestemming gevraagd. Wij merken dat bedrijven dit uiterst prettig vinden. Men heeft vooraf inzicht in wat de marketingkosten gaan zijn en men behoudt zelf de regie. Een onverwachte factuur zit er dan ook niet in bij ons. Het abonnement staat voor een vast maandelijks budget. Dit budget wordt vooraf samen bepaald door het aantal uur dat de marketingadviseur ingezet wordt en natuurlijk de tools die we gebruiken. Aan een abonnement zit je natuurlijk niet vast. Je kunt iedere maand opzeggen of het abonnement bijstellen.