Marketing outsourcing.

Kom je iedere maand handen te kort? Heb je behoefte aan structurele ondersteuning? Of ben je op zoek naar die ene marketeer die alles kan? Stop met zoeken. Morres helpt je!

Hoe we dat doen? Paul vertelt je hier graag meer over!

Strategen, designers, marketeers en developers in één.

Als iets verandert dan is het wel marketing. Dat maakt het meteen ook erg lastig om die ene marketeer te vinden die alles kan. Die een campagne op kan zetten, strategisch mee kan denken én de wekelijkse nieuwsbrief verzendt. Bestaat die marketeer eigenlijk wel? Gelukkig hoef je je daar bij Morres geen zorgen over te maken. Samen kunnen wij al jouw marketingvragen oplossen én uitvoeren.

Met marketing outsourcing staat er niet één marketeer, maar een hele marketingafdeling voor je klaar.

Hoe werkt marketing outsourcing?

Wij werken met onze opdrachtgevers samen op basis van een plan van aanpak. Elke maand en elk kwartaal bespreken we de doelstellingen en bepalen we wat nodig is. De specialisten die nodig zijn, zetten we meteen aan tafel. Hierbij gaan we altijd uit van de customer journey en jouw gestelde doelen. Hoe bereiken we jouw doelgroep(en) op de beste manier? Hoe zorgen we voor meer zichtbaarheid, interactie, conversies en verbinding?

Vervolgens gaan onze marketeers, projectmanagers en designers daarmee aan de slag. Met de verzending van je wekelijkse digitale nieuwsbrief bijvoorbeeld. Het up-to-date houden van je social media. Of de uitrol van een nieuwe campagne. Voor een vast bedrag per maand, zorgen we er samen voor dat je verbonden blijft met je doelgroep.

Campagnes schreeuwen niet.

Met een campagne brengen we jouw verhaal bij de juiste doelgroep. We ontwikkelen op basis van een campagneplan campagnes in alle soorten en maten: Google Ads-campagnes, wervingscampagnes, online marketingcampagnes, arbeidsmarktcampagnes en spoedcampagnes. We bedenken een concept waarmee je opvalt, zonder te schreeuwen.

Wil je ook je eigen Morres-marketingafdeling? Gaan we regelen!

Hier zijn we trots op!

Hier springen we ons bed voor uit. Hier krijgen we energie van. Hier kunnen we geen genoeg van krijgen.

Leesvoer

Het belang van Top of Mind zijn

Als bedrijf is het belangrijk om continu zichtbaar te zijn in de markt. Er komt namelijk vanzelf een moment dat…
5 minuten
Marketing outsourcing