Een nieuwe propositie en visuele identiteit voor Sitech Services.

Sitech
Brand identity

Heb je een vraag over ons werk voor Sitech of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De opdracht.

Sitech Services is dé toonaangevende technologiepartner die het maximale uit elke klant haalt in termen van prestaties en rendement. We kregen het verzoek om van Sitech een krachtig merk te maken, met een passende identiteit en een duidelijke propositie waar medewerkers, klanten en nieuwe relaties zich mee kunnen identificeren. Daar helpen we Sitech natuurlijk graag bij!

Wij gaan voor maximaal meer.

Sitech analyseert en optimaliseert om het resultaat van klanten te maximaliseren zodat klanten hun voorsprong behouden. Dit doen ze met de nieuwste technologische toepassingen, de juiste expertise, de beste innovaties en verregaande digitalisering. Klanten, prospects, relaties en medewerkers merken dit elke dag en werken elke dag met focus om deze ambitie te realiseren. Bij deze ambitie hoort een passende identiteit die deze ambitie ook uitdraagt. We creëerden voor Sitech Services een duurzame identiteit en een vooruitstrevende propositie: Wij gaan voor maximaal meer.

Maximale eenvoud.

Met “Wij gaan voor maximaal meer” maakt Sitech Services een krachtig statement. Daarbij past een sterke visuele identiteit zonder poespas. De kracht zit in de eenvoud. Dat vormde dan ook het uitgangspunt voor het nieuwe logo, het beeldmerk, de kleuren en typografie, de vormtaal en de pay-off ‘Analyze, Optimize, Maximize’.

Een maximale samenwerking.

Dat Sitech Services voor maximaal meer gaat, zien we ook terug in onze samenwerking. We ondersteunen bij de dagelijkse marketing- en communicatieactiviteiten en helpen bij diverse andere projecten. Zo maken we het relatiemagazine, helpen we bij de communicatie rondom events en werken we aan de employer branding. Sitech gaat echt voor maximaal meer!

Bekijk ook
deze projecten