Nieuws

Meld je aan voor de Brand & Breakfast over psychologie en marketing

Kom gezellig ontbijten en leer tegelijk over marketingpsychologie bij Brand & Breakfast, op 6 en 22 februari, 6 en 19 maart! Ontdek hoe psychologische inzichten je marketing boosten, terwijl je geniet van een lekker ontbijtje. We gaan het hebben over interessante technieken zoals emotionele betrokkenheid, gedragsbeïnvloeding en storytelling. Cruciaal voor een sterke merkidentiteit!

Leer, netwerk en krijg frisse ideeën in een relaxte setting. Ga naar huis met een hoofd vol nieuwe inzichten en inspiratie!

4 ontbijtsessies in 3 Morres Studio’s

Tijdens 4 ontbijtsessies in Eindhoven, Nijmegen en Maastricht duiken we diep in de wereld van psychologie in moderne marketing en laten marketingstrateeg Roel Botterweck en onze directeur-eigenaar Paul Denis zien hoe dit de sleutel is tot onweerstaanbare merken.

Dinsdag 6 februari: Maastricht (VOL)
Donderdag 22 februari: Nijmegen
Woensdag 6 maart: Eindhoven
Dinsdag 19 maart: Maastricht

Over Paul Denis

Paul Denis, de oprichter en eigenaar van Morres & Company, is een echte visionair als het om merken gaat. De afgelopen 10 jaar bedacht en ontwikkelde hij meer dan 100 merken. Hij heeft een neus voor die speciale ‘vonk’ die een merk onderscheidend en aantrekkelijk maakt voor klanten, afnemers en potentiële werknemers.

Over Roel Botterweck

Marketingstrateeg Roel Botterweck is een fervent liefhebber van psychologie. Als spreker heeft Roel jarenlange ervaring in het delen van zijn inzichten over het succesvol inzetten van psychologische principes in online communicatie. Zijn workshops en lezingen zijn een bron van inspiratie voor organisaties die streven naar een meer doordachte en impactvolle aanpak in hun marketinginspanningen.