Nieuws

Morres & Company gaat samenwerken met Onderwijsgroep Oost-Brabant voor een nieuwe Employer Brand en wervingscampagne

Onderwijsgroep Oost-Brabant kiest voor Morres & Company om hun nieuwe employer branding vorm te geven. We zijn uiteraard erg blij met de unieke kans om deze samenwerkingsstichting van openbare en algemeen-bijzondere scholen voor voortgezet onderwijs, te positioneren als dé plek voor leraren, onderwijsassistenten, instructeurs en ondersteunend personeel.

Onderwijsgroep Oost-Brabant is een samenwerkingsstichting van openbare en algemeen-bijzondere scholen voor voortgezet onderwijs in de regio’s Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. De groep bestaat uit scholen zoals het Jan van Brabant College, het Commanderij College en het Willibrord Gymnasium. De onderwijsgroep biedt een breed scala aan onderwijsniveaus, van praktijkonderwijs tot gymnasium, en streeft ernaar om innovatief onderwijs te bevorderen en nieuwe generaties leraren te inspireren en op te leiden.

“We kunnen niet wachten om onze skills in employer branding en digitale campagnes te gebruiken voor iets wat zó belangrijk is voor iedereen: onderwijs”, vertelt een trotse Eline Wilbers. “We gaan samen een employer brand ontwikkelen die echt de vonk overbrengt en Onderwijsgroep Oost-Brabant neerzet als een onweerstaanbare werkgever.”

Voor meer informatie over dit project en de aankomende campagnes, houd onze website in de gaten!

Meer weten?

Bij Morres & Company geloven we heilig in de kracht van een strak geformeerde en consequent uitgedragen employer brand. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!