Morres Talk

Morres & Company… I’m in!

By 18 maart 2019 april 10th, 2019 No Comments

Door: Marthe Hamers

Bij Morres binnenlopen voor een kop koffie en met een nieuwe baan de deur uit gaan… zo kan het lopen.

Bij wijze van spreken dan, er zaten nog wel een aantal gesprekken tussen. Inmiddels versterk ik het team in Bunde, waar ik met plezier werk voor klanten die meer uit hun marketing willen halen. De mogelijkheden op dit gebied zijn tegenwoordig eindeloos. Het wordt pas leuk als de juiste tools op de juiste manier worden ingezet voor jouw bedrijf, product of dienst. Meeluisteren en meedenken zijn daarbij een belangrijk onderdeel van onze samenwerking.

Voordat ik in deze functie terecht kwam heb ik ervaring opgedaan bij een aantal marketingbureaus in de regio waarna ik de marketing en pr voor het Bonnefantenmuseum in Maastricht verzorgde. Totdat ik op slag verliefd werd op Morres! Niet alleen bezig zijn met trends in de markt, maar ook het op de juiste manier inzetten van tools zoals social media marketing, die uiteindelijk zorgen voor de groei van bezoekersaantallen, leads of sales. Daarvan word ik enthousiast.

Tot snel!

Marthe