Morres loopt voor ALS

Het Glazen Huis staat dit jaar op de Grote Markt in Nijmegen. En met een gloednieuwe studio in deze stad willen we dit event natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom dagen wij elkaar uit met een leuke, sportieve actie!

De actie: Wij zetten Serious Steps tegen ALS 💪🏼. En dat nemen we echt heel serieus: we gaan van studio naar studio lopen en leggen daarbij élke kilometer tussen Maastricht, Eindhoven en Nijmegen af. 138 kilometer om precies te zijn. Om dat te bewerkstelligen houden we van 11 t/m 17 december een Wandelende Werkweek.

Vandaag zitten we al op 209.93 gewandelde kilometers en is er €1147 gedoneerd!

209.93
1147

Wil jij ook bijdragen? Doneer via onderstaande link

Disclaimer: We lopen niet letterlijk deze route, maar het aantal kilometers op routes in de buurt. Check hier de actuele rondjes die zijn gelopen. Alle donaties komen direct bij Serious Request terecht. Tevens zijn de animaties op deze pagina een representatieve weergave van de data uit Strava en de 3FM Serious Request donatie pagina die één keer per dag automatisch wordt geüpdatet.

Serious Thanks!

We zijn binnen! Samen hebben we (veel meer dan) 138 km lang gelopen, gelachen én genoten.

Stappen zetten voor een goed doel doe je natuurlijk nooit alleen. Dankzij jullie donaties kunnen wij een hele mooie cheque afleveren bij het Glazen Huis. Enorm bedankt voor jullie support!