Nieuws

Morres & Company versterkt focus op marketing door strategisch partnership met webmix

Morres & Company en webmix gaan een strategisch partnership aan. Als onderdeel daarvan draagt het full-service marketingbureau het technisch beheer en het onderhoud van haar websites in fases over aan webmix. De samenwerking versterkt de positie van het full-service marketingbureau en maakt de weg vrij voor verdere groei in 2023.

State-of-the-art marketingafdeling

Marketingactiviteiten vinden in toenemende mate online plaats, waardoor de technische integratie van alle systemen steeds meer expertise vraagt. Om opdrachtgevers de oplossingen en kwaliteit van een full-service marketingbureau te blijven garanderen, kiest Morres & Company er nu voor zich uitsluitend te richten op webwerkzaamheden die direct bijdragen aan de marketingdoelstellingen van haar klanten. Voorbeelden van deze werkzaamheden zijn UX/UI design, de bouw van campagnepagina’s of websites met minder complexe back-end en het optimaliseren van bestaande websites vanuit marketing oogpunt.

Technisch beheer en onderhoud naar webmix

Het technisch beheer en onderhoud van de websites wordt als gevolg van deze heldere keuze in fases ondergebracht bij de specialisten van webmix. Webmix is een jonge en gepassioneerde club professionals die door een mix van techniek en creativiteit in korte tijd een uitstekende naam heeft opgebouwd. Na de eerste fase die op 1 november ingaat, hebben beide bedrijven de intentie om de samenwerking in 2023 verder te intensiveren.

Bundeling van expertise en focus

Oprichter en directeur Paul Denis van Morres & Company is blij met het strategische partnerschap met webmix: “Wij geloven dat organisaties die focussen op hun eigen sterke punten, meer impact maken voor hun klanten. Wij kiezen dus heel bewust voor deze samenwerking.” Denis stelt dat de bundeling van expertise met webmix een synergie oplevert die beide bedrijven en hun opdrachtgevers absoluut ten goede komt. Door de werkwijze op deze manier te stroomlijnen, sorteert Morres & Company daarnaast voor op de groei die het marketingbureau ook in 2023 verwacht te realiseren. “We overwegen ook komend jaar weer twee nieuwe studio’s te openen”, stelt Denis tot besluit.