Morres Talk

Morres goes #DDW19

By 30 oktober 2019No Comments
Door: Mickael Ackermans

Afgelopen week bezochten onze design afdelingen uit Eindhoven en Maastricht gezamenlijk de Dutch design week 2019 in jawel, Eindhoven! Met als opdracht; Laat je inspireren! Wat vind je interessant? Waarom inspireert je dit? En nog belangrijker, hoe kunnen we dit toepassen bij onze klanten? De resultaten van deze ontdekkingstocht door Strijp-S, Strijp-T, het Klokgebouw en nog veel meer lees je hieronder.

The medium is the message.

Presentatie mogelijkheden van projecten

PVC buizen diagonaal bevestigd met klemmen, bedrukt hout, bedrukte doeken bevestigd aan stellages. Dit is maar een greep aan mogelijkheden om jezelf te presenteren. Hoe kunnen we afwijken van de bewandelde paden voor een klant? Hoe kan een merk tot leven komen in de ruimte, zonder naar de standaard rollup banners/ spandoeken te grijpen? Laten we samen op zoek gaan naar unieke manieren om je merk tot leven te laten komen.

Artificial Intelligence & Machine Learning

Inspelen op menselijke behoeftes en emoties

De AIML analyseert de stemming en gemoedstoestand van omstanders en vertaald dit naar getekende portretten van de personen rondom het apparaat. Dit project laat zien dat techniek al zover gevorderd is dat het kan inspelen op menselijke behoeftes en emoties. Iets dat in de toekomst op diverse manieren toegepast kan worden. Een indrukwekkende machine met een beeldend en poëtisch verhaal, het is alsof de machine de mensen wil begrijpen.

Dit gaat verder dan de consument op het juiste moment of de juiste plaats aanspreken. De mogelijkheid om in te kunnen spelen op emoties en gemoedstoestanden (mits positief gebruikt) kan een toegevoegde waarde voor de consument of een merkbeleving.