Morres Talk

Morres is officieel Google Partner!

By 16 januari 2020No Comments

Morres & Company is vanaf nu officieel Google Partner. Een prestatie waar wij uiteraard erg trots op zijn! Dit betekent namelijk dat wij aan alle eisen voldoen die Google stelt aan dit partnerschap. Maar nog belangrijker, dit laat zien dat wij over de Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikken om klanten nog beter te ondersteunen bij het behalen van hun online successen. Maar, wat houden deze eisen nu precies in?

Google Certificeringen
Allereerst stelt Google een aantal certificeringen verplicht. Hiermee laat je zien dat je over voldoende kennis van Google Ads beschikt. Om voor een certificaat in aanmerking te komen dient er per specialisatie een examen afgelegd te worden dat jaarlijks vernieuwd moet worden. Onze online marketeers zijn gecertificeerd voor Google Search en Google Display.

Prestatie index
Verder beoordeelt Google of een bedrijf voldoet aan de kwaliteit die van een Google Partner verwacht mag worden. Hiervoor wordt gekeken naar:

  • Omzetgroei
  • Toename van het aantal klanten
  • Klantbehoud

Adwords budget
Google stelt tenslotte als eis dat een partner een minimaal advertentiebudget voor klanten beheert.

Ook aan de slag met online marketing?
Wij helpen je om meer rendement uit jouw online kanalen te halen. Klinkt je dit als muziek in de oren? Neem dan hier contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Ben je al actief met Google Ads? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis SEA-scan aan en ontvang een beknopt rapport met handige aanbevelingen waar je direct mee aan de slag kunt.