Werk

Morres lanceert nieuwe campagne Spoedeisende Hulp van Maastricht UMC+

In onze nieuwste wervingscampagne voor de Spoedeisende Hulp van Maastricht UMC+ brengen we de actie naar Circuit Zolder. Hier zie je artsen, specialisten en andere medewerkers een pitstop uitvoeren, waarmee de essentiële dynamiek en samenwerking op de Spoedeisende Hulp op een verrassende manier in beeld wordt gebracht.

De Spoedeisende Hulp van het Maastricht UMC+, het universitair medisch centrum in Maastricht, gaf ons in 2023 opdracht om een wervingscampagne te ontwikkelen met een origineel concept dat past bij het sterke werkgeversmerk van het MUMC+. De vraag naar zorgpersoneel is nog altijd groot en dat geldt ook voor verpleegkundigen en artsen op spoedeisende hulp.

Wij gaan voor elkaar

Voor de wervingscampagne hebben we het ‘ik ga voor’-concept doorvertaald dat we hebben ontwikkeld voor het werkgeversmerk van het MUMC+. Ook nu met mensen die ervoor gaan, alleen stellen we het team van de Spoedeisende Hulp centraal. Dit hebben we vertaald naar ‘Wij gaan voor dynamiek’, waarbij werken op de Spoedeisende Hulp wordt gezien als topsport. De feilloze samenwerking binnen het team staat, met de meest acute en uitdagende ziektebeelden. Het draait om ultieme precisie en werken op de Spoedeisende Hulp staat voor actie, dynamiek en onvoorspelbaarheid.

De pitstop als metafoor

Voor het tweede deel van onze campagne maakten we video’s en foto’s waarin je ziet hoe het team van de Spoedeisende Hulp samenwerkt, net zoals een pitcrew bij een race. Zodra de raceauto de pitstop inschiet, staat iedereen klaar. Iedereen weet precies wat hij of zij moet doen. Zo werkt het natuurlijk ook op de Spoedeisende Hulp. Het team staat altijd klaar voor er komen gaar, klaar om elkaar te helpen. Ze vertrouwen op elkaar en binnen een paar seconden hebben ze de situatie het hoofd geboden en samen iets geweldigs voor elkaar gekregen. Daarna lopen ze weg, tevreden en klaar voor de volgende uitdaging. De nadruk in de video ligt op de dynamiek en hoe goed ze samenwerken, net als een topteam bij een race.

Naast de centrale video zijn er individuele video’s opgenomen en interviews uitgeschreven waarin teamleden vertellen over wat hun werk op de Spoedeisende Hulp zo bijzonder maakt. Je kunt hier op de campagnewebsite het resultaat bekijken!

Credits

De opnames werden in het najaar van 2023 gemaakt op Circuit Zolder in België. We werkten samen met ERA Racing School van oud-coureur Xavier Maassen. De auto is een volledig electrische Mitsu-bachi F110E. De filmopnames werden gemaakt door Upendi Film & Motion Graphics en de fotografie was in handen van Wouter Roosenboom.

Meer weten?

Bij Morres & Company geloven we heilig in de kracht van een strak geformeerde en consequent uitgedragen employer brand. Mocht je daar hulp bij nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op!