Blog

Morres Momenten: het kwartaal van Wesley, Mickael en Linda

De lente lijkt te voorzichtig te beginnen en onze kwartaalmeeting waarin heel Morres terugkijkt op de voorgaande periode en plannen maakt voor de rest van het jaar komt eraan. De eerste maanden zijn omgevlogen! In deze korte terugblik delen onze collega’s Wesley, Mickael en Linda hun ervaringen. Van scorende wervingscampagnes tot nieuwe merken en slimme concepten. Hoe zag hun Q1 van 2024 eruit?

Wesley Seuren, online marketingstrateeg

“Afgelopen kwartaal was ik veel bezig met een nieuwe wervingscampagne voor Nedlin. Wat echt mooi was, was hoe we met de klant op één lijn zaten. Onze adviezen om meer focus op bewegend beeldmateriaal te leggen versterkt met de juiste arbeidsvoorwaarden in de begeleidende teksten werkten als een trein. De keuze voor nieuw beeldmateriaal heeft echt het verschil gemaakt, dus hebben we besloten om de campagne lekker door te laten lopen en nog wat te tweaken hier en daar. Het beste van alles? Voor moeilijke vacatures als onderhoudsmonteur, meewerkend coördinator en shiftleader hebben we in totaal 76 sollicitaties binnengehaald. Echt gaaf om te zien dat de keuzes zo goed uitpakten. Ik kijk er dus absoluut naar uit om hiermee door te gaan en te zien hoe ver we dit nog kunnen pushen.”

Mickael Ackermans, art director

“In de eerste maanden van 2024 heb ik met heel wat leuke merken mogen werken, maar er zijn er twee die ik echt even moet noemen. Met SBLplus, een groot facilitair bedrijf uit Parkstad, hebben we iets vets gedaan. We hebben voor het merk een superinteressante strategiesessie gedaan. Daar kwamen allemaal bruikbare ideeen uit voort en bovendien waren de contactpersonen van SBLplus ook heel fijn om mee te werken. Met de opgehaalde input zijn we aan de slag gegaan en hebben we een hele nieuwe, frisse look gecreëerd. Samen met Ramon Stein, een collega uit Nijmegen, heb ik vervolgens een concept bedacht en uitgewerkt. Het resultaat is echt mooi geworden, ik kan niet wachten tot het live gaat en iedereen het kan zien. En dan natuurlijk De Impuls voor de Zorg, daar heb ik ook aan de conceptontwikkeling en het merk gewerkt. Die rebranding is inmiddels afgerond en alles, inclusief de nieuwe website, is live en ziet er superstrak uit.”

Linda van Overbeek, projectmanager employer branding

“De afgelopen maanden waren een rollercoaster! Ik heb aan een berg nieuwe projecten gewerkt voor het Maastricht UMC+, en daar zitten echt een paar pareltjes tussen die binnenkort van start gaan. Maar als ik iets moet kiezen dat afgerond is en waar ik supertrots op ben, dan is het toch de pitstopcampagne voor de Spoedeisende Hulp. Die heeft zelfs een vermelding gekregen op Werf& als campagne van de week en iedereen in het ziekenhuis heeft het erover – echt leuk! Maar, even pauze nu, want ik ga met zwangerschapsverlof. Tijd om de batterijen op te laden en me voor te bereiden op een heel ander soort project. Zodra ik terug ben in Q3, ben ik weer helemaal klaar om erin te duiken. Ik kijk er nu al naar uit om al ‘mijn’ projecten weer op te pakken!”

Meer Morres Momenten?

Klaar voor Q2? Bij Morres & Company zijn we dat zeker. Na een knallend Q1 duiken we vol energie in nieuwe projecten, waaronder Qconcepts, het Arbo Gezondheidscentrum uit Zeist, en de nieuwe werken-bijpagina van het Maastricht UMC+. Oh, en vergeet de rebranding van Het Publieke Domein niet – bijna klaar! Kort gezegd: veel actie op de planning. Blijf Morres volgen voor updates!