Blog

Morres Momenten: Q2 door de ogen van Sozyar, Lotte en Vera

De lente lijkt te voorzichtig te beginnen en onze kwartaalmeeting waarin heel Morres terugkijkt op de voorgaande periode en plannen maakt voor de rest van het jaar komt eraan. De eerste maanden zijn omgevlogen! In deze korte terugblik delen onze collega’s Wesley, Mickael en Linda hun ervaringen. Van scorende wervingscampagnes tot nieuwe merken en slimme concepten. Hoe zag hun Q1 van 2024 eruit?

Sozyar Wali, client manager

“Als ik terugkijk op de afgelopen maanden valt me weer op hoe gevarieerd mijn werk is. Van een inspirerende rondleiding bij RadboudUMC, inclusief een uitstapje naar het helideck (hoe cool is dat?), tot een dag zelf fotograferen bij NTS. Lekker om zo hands-on te kunnen werken. Daarnaast heb ik een hele opnamedag georganiseerd en begeleid voor het employer brand bij Gemeente Weert. Met een team een marketingstraat inrichten in het gemeentehuis en dan 10 medewerkers op video, foto en schrift vastleggen.

Maar als ik één ding moet kiezen waar ik echt trots op ben, dan is het wel onze samenwerking met Qconcepts Interim & Advies. Hoewel ik nog niet te veel kan delen, durf ik wel vast te zeggen dat er iets heel moois aankomt. Oh ja, samen met mijn collega’s hebben we ook de Morres Studio in Nijmegen klaargemaakt voor de Vierdaagse. Tijd voor de zomer dus!”

Lotte Scharn, marketing- & communicatiespecialist

“Dit kwartaal begon voor mij met een weekje remote werken op het prachtige Zakynthos, Griekenland! Door de zon en de vitamine D kon ik vol energie van start, wat ik goed kon gebruiken voor mijn nieuwe rol als marketing- & communicatiespecialist. In deze rol heb ik nu nog meer direct contact met onze klanten, waardoor ik hen nog beter kan adviseren. Superleuk!

Daarnaast ben ik druk geweest met de nieuwe Werken-bij website voor het MUMC+. Misschien hebben jullie de toffe campagnes al gezien, zoals de pitstopcampagne voor de SEH, maar nu pakken we alle afdelingen aan. Er komt een mooie website aan, inclusief een hele vette nieuwe video. Terwijl we de laatste puntjes op de i zetten, gaan we langzaam richting de lancering. De samenwerking met MUMC+ verloopt heel goed en ik kan niet wachten om het eindresultaat met iedereen te delen!”

Vera Maris, designer

“Q2 begon voor mij vol glans. Terwijl mijn designcollega’s Mickael en Ramon in Q1 hebben uitgeblonken tijdens de conceptontwikkeling voor facilitair bedrijf SBLplus, heb ik alle bouwstenen en conceptmiddelen gladgestreken tot definitieve uitingen. Opgeruimd staat netjes, zullen we maar zeggen! ;). Sinds 4 juni is de nieuwe stijl van SBLplus te bewonderen voor het grote publiek. Neem dus vooral een kijkje op de gloednieuwe site van deze toppers!

De laatste bewogen weken van het kwartaal stonden voor mij in het teken van animaties, stiekem toch wel een van mijn favoriete bezigheden. Ik heb me ontzettend vermaakt tijdens de video- en animatieklussen voor Philips, Movares, Maastro, Het Publieke Domein én Morres. Het is altijd een uitdaging om op het scherm te krijgen wat ik in mijn hoofd voor me zie, maar des te groter is het overwinningsgevoel als het uiteindelijk lukt en we onze klanten kunnen verrassen met onweerstaanbare visuals!”

Meer Morres Momenten?

Maak er een fijne zomer van! Wij werken in ieder geval stevig door. Wat te denken van nieuwe employer brands voor Vitalis, Gemeente Brunssum en Connexis? Of de nieuwe naam en identiteit voor het Uitzend Domein? En de nieuwe werken-bijpagina van het Maastricht UMC+ die in september gelanceerd wordt? Blijf Morres volgen voor zonnige updates!