Campagne voor de spoedeisende hulp

Maastricht UMC+
CampagneEmployer brandingOnline marketingWebdevelopment

Heb je een vraag over ons werk voor Maastricht UMC+ of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De Spoedeisende Hulp van het Maastricht UMC+ (MUMC+), het universitair medisch centrum in Maastricht, heeft ons de opdracht gegeven om een wervingscampagne te ontwikkelen met een origineel concept dat past bij het sterke werkgeversmerk van het MUMC+. De vraag naar zorgpersoneel is nog altijd groot, dat geldt ook voor spoedeisende hulp verpleegkundigen en artsen. Voor Morres is dit een geweldige uitdaging waar we helemaal voor gaan!

we think

Wij gaan voor spoed

Er is landelijk een tekort aan spoedeisende artsen en verpleegkundigen. Daarom moesten we een sterk concept bedenken dat het werkgeversmerk niet uit het oog verloor, zoals we dat hebben ontwikkeld voor het MUMC+. De toegevoegde waarde van een spoedeisende hulp in een academisch ziekenhuis moest meer naar voren komen. We wilden laten zien welk topteam dag en nacht klaarstaat voor de patiënten wanneer dit hard nodig is. De spoedeisendehulp is onderdeel van de Traumazorgketen Limburg, dat betekent topsport bedrijven in een dynamische werkomgeving.

we create

Wij gaan voor elkaar

Voor de wervingscampagne hebben we het ‘ik ga voor’-concept doorvertaald dat we hebben ontwikkeld voor het werkgeversmerk van het MUMC+. Ook nu met mensen die ervoor gaan, alleen wilden we het team van de spoedeisende hulp meer centraal stellen. Dit hebben we vertaald naar ‘Wij gaan voor elkaar’, waarbij werken op de spoedeisende hulp wordt gezien als topsport. De feilloze samenwerking staat centraal binnen het team, met de meest acute en uitdagende ziektebeelden. Het draait om ultieme precisie en werken op de spoedeisende hulp staat voor actie, dynamiek en onvoorspelbaarheid. Voor de campagne maakten we video’s en foto’s van sportende en samenwerkende collega’s. Opvallende fotografie van collega’s in alledaagse kleding.

we connect

Ik ga voor de spoedeisende hulp
Waar ga jij voor?

Voor deze campagne hebben we verschillende middelen ingezet: een mooie landingspagina ikgavoordeseh.nl, een online social media campagne, video advertenties en online banners. Alle kandidaten werden naar de landingspagina geleid, het centrale punt van de campagne. Het sollicitatieproces is net zo eenvoudig als bij andere MUMC+ campagnes. Een cv uploaden is niet nodig en je kunt op een laagdrempelige manier kennismaken en solliciteren. Het zorgde voor veel aandacht en de spoedeisende hulp stond in de schijnwerpers. Het heeft geleid tot sollicitaties en zelfs nieuwe collega’s. De kandidaten reageerden enthousiast op het team dat ze via de middelen voorbij zagen komen. Kortom, een succesvolle campagne die naar meer smaakt. De campagne krijgt dan ook een vervolg. Wij hebben er veel zin in! Wij gaan ervoor!

Ga naar: www.ikgavoordezorg.nl

Bekijk ook
deze projecten