Naar Circuit Zolder met de Spoedeisende Hulp van Maastricht UMC+

Maastricht UMC+
Employer branding

Heb je een vraag over ons werk voor Maastricht UMC+ of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

De Opdracht

In de zorgsector is opvallen een kunst op zich. Na de campagne waarbij teamleden van de Spoedeisende Hulp samen de stormbaan bedwongen, kregen we de vraag om opnieuw een wervingscampagne te bedenken die net zo urgent is als werken op de Spoedeisende Hulp zelf.

Strategie

Elke tik van de klok is cruciaal op de Spoedeisende Hulp, waar een team van professionals dagelijks topprestaties levert. Aan ons de taak om die intense energie, die onmiskenbare urgentie en de cruciale samenwerking te vangen in een wervingscampagne. We ontwikkelden een strategie die de Spoedeisende Hulp portretteert als een elite-eenheid waar je deel van wilt uitmaken, waar skills tot het uiterste gedreven worden, urgentie de norm is en samenwerken de sleutel tot succes.

Creatie

Weet je wat ook snelheid en precisie vereist? Een Formule 1 pitstop. En dat is precies de vibe die we wilden vangen in deze campagne, want hun werk is net zo goed een race tegen de klok. Dynamiek, snelheid, teamwork – het zit allemaal in de dagelijkse realiteit van hun werk. En dat laten we dus zien, alsof het een zinderende pitstop is waar elke beweging telt.

Productie

De draaidag op Circuit Zolder in België was onvergetelijk en behoort zeker tot de tofste die we hebben meegemaakt. Met de helden van de Spoedeisende Hulp vol in actie, hebben we elke seconde vastgelegd: Wouter Roosenboom met indrukwekkende actiefoto’s en het team van Upendi Film & Motion Graphics die alles filmde. Interviews, achter-de-schermen momenten en de campagnevideo vingen de essentie van de dynamiek en teamwork die werken op in acute zorg kenmerkt.

Marketing

De Spoedeisende Hulp van het MUMC+ racete zich met deze campagne behendig in de schijnwerpers. Toen onze campagne live ging, met een strakke landingspagina en een scherp gerichte sociale media blitz, werd de Spoedeisende Hulp van het Maastricht UMC+ snel het gesprek van de dag en zelfs campagne van de week op de toonaangevende recruitmentsite Werf&. Met de beoogde aandacht voor het geweldige team en hun vacatures als gevolg!

Bekijk ook
deze projecten