Navigeren naar een single brand voor STC

STC
Brand identity

Heb je een vraag over ons werk voor STC of wil je samen sparren?

Laat hier een berichtje achter en we komen snel bij je terug!

Contact
Ben je al klant bij Morres & Company en heb je een vraag over je huidige website en/of abonnement. Gebruik dan onze support omgeving, dan komt je aanvraag direct bij het web team terecht.
Privacy

STC, een gespecialiseerde maritieme en logistieke onderwijsinstelling in Rotterdam, wilde overgaan van een multi-brand naar een single-brand strategie om alle opleidingen onder één herkenbaar merk te verenigen: ‘Leren in en om de haven doe je bij één opleider: STC.’

Strategie

Naast traditionele havenberoepen, omvat STC’s aanbod opleidingen in rail, vracht, offshore, binnenvaart en zeevaart. De strategie richtte zich op het vernieuwen van het imago van havenberoepen en het aantrekken van studenten door de technologische vooruitgang en diversiteit van de sector te benadrukken.

Creatie

We introduceerden een kleurgecodeerde leerlijn voor elk opleidingsniveau, waarmee STC als één merk en gemeenschap naar buiten treedt. Dit versterkt het gevoel van verbondenheid en continu leren.

Productie

Alle studenten, verdeeld over de verschillende opleidingen, kregen een platform om hun verhaal te delen. Dit is vastgelegd in een reeks video’s die de persoonlijke verhalen en ervaringen binnen de diverse opleidingen belichten. Bekijk de video’s hier om een beter beeld te krijgen van de impact van ons project: STC Studenten aan het Woord.

Marketing

De marketinginspanningen werden geleid door STC zelf, met de lancering van een bijgewerkte website en de productie van persmateriaal. Voor een indruk van de nieuwe merkidentiteit en communicatiestrategie, bezoek STC’s Homepage.

Bekijk ook
deze projecten